Svijet Igara slavi 7. rođendan!

Tvrtka SVIJET IGARA d.o.o. započela je s radom 1.9.2011. godine. Prvotno kao klasična maloprodaja (dućan) na adresi Reisnerova 44 u Osijeku, a uskoro zatim početkom 2012. godine i kao webshop.
Na navedenoj adresi ostajemo do 1.6.2013. nakon čega se vraćamo u svoje sjedište u ulici Brune Bjelinskog 16 u Osijeku i radimo isključivo kao webshop.
Proteklih 7 godina bilo je vrlo zanimljivo – bilo je lijepih i manje lijepih trenutaka. Biti konkurentan i opstati na tržištu nije (bilo) lako.
Osim povoljnih cijena, od samog početka smo smatrali da kupac mora dobiti i nešto više, a tu ne mislimo samo na točnost i ažurnost koja se očituje kroz brzu isporku naručenih dobara. Ono što vidimo kao naše najveće postignuće jest zadobiveno povjerenje kupaca, za što vjerujemo da nas je održalo uspješnima na našem prilično malom i zahtjevnom tržištu ovoliki niz godina.

Danas slavimo 7. rođendan i obilježavamo ga kroz sljedeći tjedan raznim akcijskim ponudama od kojih izdvajamo niže cijene PS Plus pretplata*, PS4 crnih kontrolera, PS4 Kamera, Crash Bandicoot Trilogije za PS4, Grand Theft Auta V za PS4 i PC te još mnogih drugih artikala koje možete pogledati u našem webshopu.

Hvala Vam na do sada ukazanom povjerenju!

*akcijske cijene vrijede do isteka zaliha