Marvel’s Spider-Man obara rekorde prodaje!

Najnovija PlayStation 4 ekskluziva, Marvelov Spider-Man s prodajom je krenuo prije samo 3 dana i tijekom netom završenog vikenda već oborio razne rekorde. Iako se radi o podacima prikupljenim za tržište Ujedinjenog Kraljevstva, podaci su impresivni i daju itekako relevantnu sliku o popularnosti i kvaliteti navedenog naslova.
Naime, kao što smo već u nekim ranijim objavama istaknuli, igru je radio studio Insomniac Games, poznat po serijalima Spyro, Ratchet & Clank, Resistance, te po odličnoj Xbox One ekskluzivi Sunset Overdrive, te je očigledno i ovaj put isporučio vrhunski proizvod sa jednim od najpoznatijih protagonista u svijetu super-heroja.
Spider-Man je zahvaljujući tome postao najbrže prodavana nova igra u zadnjih deset mjeseci, još od Call of Duty: WWII, skinuvši s trona Far Cry 5.
Iako se još ne navode točne brojke, jasno je naznačeno da je oboren rekord koji je ove godine držao spomenuti Far Cry 5 koji je ipak bio dostupan na većem broju platformi, dok se kod Spider-Mana radi o ekskluzivi, te je samim time postala najbrže prodavana PlayStation 4 ekskluziva u povijesti, prodavši se u duplo više primjeraka nego zadnja God of War igra u istom razdoblju trajanja prodaje.
Isto tako, Spider-Man je postao i najuspješnija, odnosno najprodavanija igra s jednim Marvelovim likom, nadmašivši dosadašnji LEGO Marvel Super Heroes.

Ako i ti želiš dati svoj mali doprinos ovim sjajnim rezultatima, a pritom se istovremeno i odlično zabaviti, svoj primjerak Spider-Man igre možeš kupiti OVDJE 🙂