Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Nintendo Switch GTIN: 045496428563


58,50 

Dostupno odmah

SKU: AW1+2-RB-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Okupite trupe! Advance Wars maršira na Nintendo Switch
Zapovijedajte vojskom u strateškoj, naizmjeničnoj borbi kao taktički savjetnik za Orange Star Army. Vaša stručnost je potrebna dok premještate kopnene, zračne i pomorske jedinice preko bojnog polja. Srušite neprijateljske odrede i zauzmite gradove i baze kako biste osigurali pobjedu i održali mir. Pripazite na teren i vrijeme koje mijenja igru ​​dok vodite razne jedinice na više karata. Ovaj remake sadrži dvije kampanje koje pokrivaju događaje iz Advance Wars i Advance Wars 2: Black Hole Rising!

Borite se zajedno sa sposobnim zapovjednicima
Obranite svoju zemlju uz pomoć Andyja, Maxa, Samija i drugih Zapovjednika, svaki sa svojim specijalnostima i CO ovlastima. Andy može popraviti jedinice, dok Sami može poboljšati sposobnosti trupa. Vaši protivnici također mogu koristiti vlastite CO sposobnosti! Tijekom obje kampanje, nadzornici koje upoznate igraju ključnu ulogu i na bojnom polju i u priči.

Regrutirajte neke prijatelje i vidite tko je superiorni strateg
Kada niste zauzeti održavanjem mira u jednoj od dvije priče o kampanji, usavršite svoje zapovijedanje vojskom u Versus Modeu*. Do četiri igrača mogu se boriti na desecima mapa. Svaki igrač bira CO iz bilo koje kampanje i može strateški koristiti svoje CO moći da preokrene tok bitke. Prilagodite svoju borbu s opcijama kao što su sredstva po savezničkoj bazi i magla rata.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke