Akcija!

Fort Solis

Playstation 5


27,99 

Dostupno odmah

SKU: FS-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Triler na Crvenom planetu vođen pričom koja oduzima dah

Priča je ispričana kroz četiri poglavlja. Možete završiti Fort Solis u jednom igranju ili ga igrati poglavlje po poglavlje.

Dobrodošli u Fort Solis!

Odgovarajući na neobičan alarmni poziv iz udaljene rudarske baze, Jack stiže u mračnu i pustu tvrđavu Solis. Uz upozorenje na neminovnu oluju, on ulazi unutra kako bi uspostavio očajnički kontakt. Kako noć postaje duža, događaji eskaliraju, izmiču kontroli i misterij onoga što se dogodilo posadi počinje se otkrivati. Oluje se približavaju, ograničavajući Jackov bijeg dok on nastoji izdržati do jutra.

Imerzivno pripovijedanje

Fort Solis nastoji pružiti iskustvo visoke vjernosti osmišljeno da u potpunosti uroni igrača u glumačku postavu i njihovu dugu noć. S izvedbama Rogera Clarka, Troya Bakera i Julije Brown, Fort Solis nastoji isporučiti emocije, strah, empatiju i još mnogo toga u svakom poglavlju. Podržavaju temeljni narativ dodatne instance priče kao što su audio zapisi, snimke nadzornih kamera ili prošlost sadašnjih događaja. Popratni su video zapisi koje je snimila cijela posada s detaljima događaja prije, a možda čak i nakon što se te noći aktivirao alarm u Fort Solisu…

Ograničeno izdanje Fort Solisa uključuje:

 • Posebna 3D kutija
 • Razglednica s metalik efektom

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 39,50 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke