Persona 3 Reload

Playstation 4 GTIN: 5055277052677


60,99 

Dostupno odmah

SKU: P3R-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Uđite u Mračni čas i zapečatite svoju sudbinu!
Uđite u kožu studenta na prelasku koji je gurnut u neočekivanu sudbinu kada ulazi u sat “skriven” između jednog i sljedećeg dana. Probudite nevjerojatnu moć i lovite misterije Mračnog sata, borite se za svoje prijatelje i zauvijek ostavite trag u njihovim sjećanjima.
Persona 3 Reload je zadivljujuća reimaginacija RPG-a koji definira žanr, ponovno rođen za moderno doba.

Glavne značajke:
– Doživite ključnu igru ​​serije Persona vjerno prerađenu s vrhunskom grafikom, moderniziranim značajkama kvalitete života i prepoznatljivim stilskim korisničkim sučeljem.
– Potpuno uronite u emocionalno, uzbudljivo putovanje s novim scenama i interakcijama likova, dodatnim glasom i ponovno učitanim zvučnim zapisom.
– Odaberite kako smisleno provesti svaki dan kroz razne aktivnosti od istraživanja prostranog otoka Tatsumi Port do stvaranja istinskih veza s voljenim likovima.
– Izgradite i zapovijedajte svom optimalnom timu koji će uništiti nadzemaljske Sjene i popeti se bliže istini.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke