Assassin’s Creed Unity

Playstation 4


129,00 kn (~17,14 €)

Dostupno odmah

SKU: ACU PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Predstavljamo Assassin Creed Unity, novo poglavlje blockbuster serijala koje pokreće potpuno novi Anvil engine, obnovljen iz temelja za novu genereraciju konzola. Od pada Bastille do pogubljenja kralja Luja XVI, doživite Francusku revoluciju kao nikada prije – i pomozite francuskom narodu da se izbore za posve novu sudbinu.
Pariz, 1789. Francuska revolucija pretvara nekada veličanstveni grad u mjestu terora i kaosa. Njegove ulice su pocrvenile po krvi pučana koji se usudili dignuti protiv opresivne aristokracije. Iako se cijela nacija uništava, mladić po imenu Arno ćei se upustiti na izvanrednom putovanje kako bi raskrinkao prave moćnike iza revolucije. Njegova potraga će ga baciti u sredinu nemilosrdne borbe za sudbinu naroda i pretvoriti ga u pravog Assassina.

Glavne značajke:

 • Nemilosrdni novi heroj za surovi svijet – Igrajte kao Arno, potpuno nova vrsta Assassina, ubojitijeg od svojih predaka. Srušite svoj plijen s nizom novih oružja, kao što su The Phantom Blade – skrivena oštrica sa samostrijelom.
 • Potpuno novi parkour, borba i stealth gameplay – Uživajte neviđenu razinu slobode i kontrole nad Assassionom, koji omogućava novi Anvil engine
 • Potpuna kontrola pokreta: Nova parkoura mehanika za slobodan trk, preko i niz gradskih zidina i zgrada.
 • Novi sustav za borbu: pruža bogatije borbeno iskustvo na temelju vještine, vrijemena i protoka.
 • Poboljšani stealth gameplay: Uključujući nove stealth modove, cover sustav i mnoštvo tehnika manipulacije. Ostani skriven, vrebaj svoj plijen i napadni bez najave.
 • Istražite detaljne interijere zgrada i otkriti tajne podzemne katakombe i kanalizaciju.
 • Upustite se misije predaka, potrage za blagom, misterije ubojstava, ugovore i slično. Grad je prepun aktivnosti koje će vas zaokupiti satima.
 • Svjedočite kaosu Francuske revolucije iz prve ruke upuštajući se u realne gužve do čak 5000 AI likova.
 • Duboka mehanika prilagođavanja za izradu vlastitog Assassina – Izradi svoj vlastiti stil igre odabirom svojeg oružja, opreme, odjeće i specijaliziranih vještina. Kombinirajte između stotine mogućih kombinacija i izgraditi svoje stealth, borbene i  navigacijske sposobnosti iz novog ekspanzivnog stavla vještina. Postanite ultimativni Assassin.
 • Otkrijte revolucionarni Pariz, oživljen kao nikada prije – Istražite fantastični, svjetski grad u njegovom punom opsegu, što je moguće samo zavljlujuči snagom novog Anvil engine-a.
 • Jedinstveno kooperativno iskustvo koje morate zaigrati da biste vjerovati – Uz epsku single player kampanju, pridružite do tri prijatelja i iskusite online otvoreni svijet Pariza 18. stoljeća. Izvedite ambiciozne pljačke i sudjelujte u jedinstvenim narativnim misijama namijenjenih isključivo za kooperativnu igru. Sabotirajte pogubljenje, zaštitite cara, atentat na Templara. Niti jedna pobjeda neće biti laka; Vi i Vaša smrtonosna ekipa se morate osloniti na komunikaciju, koordinaciju i različite vještina kako bi ostvarili svoju misiju, a zatim nestati u sjeni.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke