Asterigos: Curse Of The Stars – Collectors Edition

Playstation 5


59,90 

Dostupno odmah

SKU: ASTERIGOSCE-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Dobrodošli u Aphes – grad-državu pun magije i čuda inspiriran starim Rimom i klasičnim grčkim dizajnom. Od bazarnih ulica prekrivenih maglom do sumornih kanalizacija, zagonetnih šuma na periferiji grada do dubokih ponora punih svjetlucavih kristala, krajolici Aphesa puni su ljepote i opasnosti.

Odaberite iz niza oružja za borbu na daljinu ili prsa o prsa i kombinirajte ih kako želite! Sustav talenata omogućuje vam da odaberete i proširite svoj stil borbe odabirom dva od šest potpuno različitih oružja: mač i štit, dvostruke oštrice, koplje, čekić, štap ili čak čarobne narukvice. Opremite čarobni štap da uništite svoje neprijatelje iz daljine ili se prebacite na golemi bojni čekić da ih zgnječite u bliskoj borbi.

Dok bi vam Aphes mogao odvratiti pažnju svojim pogledom koji oduzima dah, ovaj grad nije za one sa slabim srcem. Probijte se kroz 60 različitih čudovišta i naiđite na 22 jedinstvena bossa – svaki sa svojom jedinstvenom borbenom mehanikom.

Svaki izbor i svaka odluka koju donesete su važni. Vaše putovanje Aphesom dovest će vas do otkrivanja istine iza prokletstva grada, dopuštajući vam da sastavite njegovu povijest kroz razgovore, otkrivene dokumente i kinematografiju, kao i Hildin vlastiti dnevnik, koji će ona ažurirati skicama i zapažanjima.

Svijet Asterigosa pun je tajni i neispričanih priča. Pronađite više od 100 kolekcionarskih predmeta, dovršite brojne sporedne zadatke i nadogradite svoje nasljeđe u New Game+ modu!

Kolekcionarsko izdanje uključuje:

 • Asterigos: Prokletstvo zvijezda – Deluxe izdanje
 • Zadivljujuća ekskluzivna knjiga Premium Artbook od 260 stranica, dimenzija 17 cm x 15 cm.
 • Službeni soundtrack igre na 2 CD-a.
 • Kolekcionarska kutija u kojoj je pohranjen sav sadržaj.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke