Batman: Arkham Knight

Playstation 4


21,90 

Dostupno odmah

SKU: BAK PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Batman: Arkham Knight donosi nagrađivanu Arkham trilogiju iz Rocksteady Studios svom epskom zavaršetku. Razvijen isključivo za novu generaciju platformi, Batman: Arkham Knight uvodi  jedinstveno dizajniranu Rocksteady verziju Batmobile-a. Dugoočekivani dodatak ovog legendarnog vozila, u kombinaciji s hvaljenim gameplay-om serije Arkham, nudi igračima konačno i potpuno Batman iskustvo dok kidaju ulice i vinu preko horizonta cijelog Gotham City-a. U ovom eksplozivnom finalu, Batman se suočava s ultimativnom prijetnjom gradu koji se zakleo štititi, kako se The Scarecrow vraća ujediniti super-zločinace Gothama i uništiti Batman jednom zauvijek.

Glavne značajke:

 • Budite Batman – proživi kompletno Batman iskustvo, kako Vitez tame ulazi u završno poglavlje Rocksteady Arkham trilogije. Igrači će postati najbolji svjetski detektiv kakvog do sada nismo vidjei uz uvođenje Batmobile-a i poboljšanja u glavnim osobnostima ovog serijala kao što su FreeFlow borba, stealth, forenzika i navigacija.
 • Batmobile – Batmobile je oživljen s potpuno novim i originalnim dizajnom koji sadrži izraziti vizualni dizajn i cijeli niz visoko tehnoloških naprava. Dizajniran da bude u potpunom voznom stanju tijekom igre i sposoban za transformacije iz postavki za potjere velike brzine do postavki za borbene sukobe, ovo legendarno vozilo se nalazi u srcu dizajna igre i omogućuje igračima da “kidaju” ulice nevjerojatnom brzinom u potrazi za najopasnijim zločincima Gothama-a. Ovo kultno vozila također povećava Batman-ovu sposobnosti u svakom pogledu, od navigacije i forenzike do borbe i rješavanje zagonetki stvarajuči istinski osjećaj skladnosti čovjeka i stroja.
 • Epski zaključak Rocksteady Arkham trilogije – Batman: Arkham Knight donosi sveopći rat u Gotham City. Od okršaja u Batman: Arkham Asylum, koji je eskalirao u razornu zavjeru protiv zatvorenika u Batman: Arkham City, kulminira u konačnom obračunu za budućnost Gothama. Na milost i nemilost Scarecorw-a, sudbina grada visi u ravnoteži, kojemu se pridružio Arkham Knight, potpuno novi i originalan lik u Batman svemiru te ogroman popis ostalih negativaca, uključujući Harley Quinn, Penguin, Two-Face i Riddler.
 • Istražite cijeli Gotham City – Po prvi put, igrači imaju priliku istražiti cijeli u potpunosti otvoren i slobodan za istraživanje Gotham City. Pet puta veći od Batman: Arkham Cityja, Gotham City je oživljen s istom razinom intime, ručno izrađenih detalja po kojima su Arkham igre poznate.
 • “Najtraženiji” sporedne misije – Igrači mogu u potpunosti uroniti u kaosu koji izbija na ulicama Gothama. Susreti s visokoprofiliranim zločincima su zajamčeni, a također se nudi mogućnost igračima da se usredotočite na i rješavanju pojedinačnih zločinaca ili nastave osnovnu narativnu priču.
 • Nova borbe i mogučnosti gadgeta – igrači imaju na raspolaganju više borbenih pokreta i visoko tehnoloških naprava nego ikad prije. Novi “gadgets while gliding” je sposobnost koja omogućuje Batmanu upotrebu gadgeta poput batarangs, grapnel gun-a ili line launcher-a u letu, dok je Batmanov pojas ponovno nadograđen te uključuje sve nove gadgete koje povećavaju mogućnosti forenzičke istrage, stealth napada i borbene vještine.

Ekskluzivan PlayStation sadržaj:

 • Scarecrow Nightmare misija
 • Skinovi: Justic League 3000 Batman, Classic TV Seris Batman, Classic TV Batmobile

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke