Blasphemous 2

Nintendo Switch


39,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: BL2-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Drugi tekst u seriji Blasphemous najavljuje povratak The Penitent One, s pričom koja se nastavlja iz besplatnog Wounds of Eventide DLC-a za originalnu igru, gdje je The Heart in the Sky najavio povratak The Miracle i prorekao rođenje novo čudo od djeteta.

Probuđen u čudnoj novoj zemlji i protjeran sa svog posljednjeg počivališta, Pokajnik je bačen natrag u beskrajni ciklus života, smrti i uskrsnuća, bez druge mogućnosti nego istražiti ovaj opasni novi svijet i otkriti njegov davno zaboravljeni tajne.

Horde grotesknih neprijatelja stoje vam na putu, čekajući konačnu presudu od strane brutalne ruke Pokajnika, s titanskim uvrnutim šefovima koji također vrebaju u tami, čekajući priliku da vas vrate u grob iz kojeg ste došli.

Srušiti ih neće biti lako, ali s Blasphemous 2 koji nudi više prilika za prilagodbu i poboljšanje vašeg skupa vještina, zajedno s nekoliko novih jedinstvenih oružja kojima ćete baratati s pravednim žarom i beskrajnim bijesom, pobjeda bi mogla biti nadohvat ruke.

Naposljetku, samo je jedno sigurno… Pokori nikad kraja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke