Blue Fire

Nintendo Switch GTIN: 5060760882600


23,99 

Dostupno odmah

SKU: BF-NSW-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Krenite na neobično putovanje kroz pusto kraljevstvo Penumbre i otkrijte skrivene tajne ove davno zaboravljene zemlje. Istražite mistične hramove u kojima ćete morati svladati umjetnost kretanja kako biste preživjeli sve teže 3D platformske izazove. Tijekom vaše avanture probijat ćete se kroz zastrašujuće protivnike, susresti preživjele i prihvatiti čudne misije kako biste prikupili vrijedne predmete.

Značajke:

 • Hardcore platforming – preskačite kroz smrtonosne zamke i ovladajte kretanjem kako biste se postupno snalazili u zahtjevnim izazovima platformiranja.
 • Izgubljeni u praznini – Daleko od Penumbre, postoji izgubljena zemlja koja se zove Praznina. Pronađite Void ulaze diljem svijeta kako biste otkrili apstraktne platformske izazove koji zahtijevaju veliko umijeće da biste skupili vrijedne nagrade skrivene unutra.
 • Probijte si put kroz velike protivnike – Susrećete se s opasnim neprijateljima s različitim stilovima borbe i sudjelujte u intenzivnim borbama s bossovima platformiranja. Iskoristite svoje majstorstvo kretanja i uhvatite se za neprijatelje kako biste sebi dali prednost tijekom borbe.
 • Uklet svijet – putujte kroz uništeni svijet Penumbre kao Umbra da istražite jedinstvena područja puna različitih neprijatelja, oštrih 3D platformskih izazova, zadataka, kolekcionarskih predmeta i više.
 • Susret s Peculiar Survivors – Prošlo je mnogo vremena otkako je Penumbra pala u tamu, ali oni koji su preživjeli pad kraljevstva pomoći će vašem putovanju da otključate vrijedne nagrade.
 • Kolekcionarski predmeti – nekoć bogato i raskošno kraljevstvo, Penumbra je ispunjena mnogim kolekcionarskim predmetima i predmetima za otkrivanje, pljačku, sakupljanje, prodaju, trgovinu i kupnju.
 • Nadogradnje – Nijedan veliki ratnik ne može se boriti protiv opasnosti koje vrebaju u Penumbri bez odgovarajuće opreme. Nadogradite svoje mačeve, skupljajte vrijedne amajlije i otključajte nove sposobnosti da se transformirate u žestokog borca.
 • Ekskluzivna knjižica iza scene u fizičkom izdanju – Prepuna umjetničkih djela i potpuno lokalizirana, ova knjižica detaljno opisuje izradu igre i eseje koje je napisao razvojni tim.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke