Crysis Remastered Trilogy

Playstation 4 GTIN: 0884095200855


34,99 

Dostupno odmah

SKU: CRT PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Crysis Remastered Trilogy donosi tri poznate pucačina iz prvog lica u novom grafičkom ruhu, prikladnom za moderne igraće sustave. Igrač će sa sjevernokorejskih otoka skočiti u New York, gdje će spasiti čovječanstvo od smrtonosnog virusa, a u finalnom hitu otkriti istinu o CELL-u.

 • Crysis Remastered: Jednostavna misija spašavanja pretvara se u pravi rat jer sjevernokorejski arhipelag napadaju neprijatelji iz svemira. Igrate kao Nomad super-vojnik, opremljen moćnim nano-odijelom, sposobnim za nadljudsku brzinu, moć, zaštitu i prikrivanje. Sa širokim arsenalom modularnog oružja i prilagodbom taktike i opreme, dominirat ćete neprijateljima u divovskom sandbox svijetu.
 • Crysis 2 Remastered : Osvajači iz svemira vraćaju se u svijet opustošen vremenskim nepogodama, uništavaju New York i pokreću posljednji napad na čovječanstvo. Samo ste vi opremljeni tehnologijom koja omogućuje otpor. Vaš nadograđen nanoclothing 2.0 pruža niz posebnih ovlasti za obranu vašeg životnog ciklusa.
 • Crysis 3 Remastered: New York se pretvorio u ogromnu urbanu džunglu ispod goleme nano kupole. Prorok se mora probiti kroz sedam jedinstvenih područja i upotrijebiti vrhunsku tehnologiju u nano-odjeći kako bi se suprotstavio ljudskim i stranim neprijateljima – bilo silom ili potajno. Također je opremljen smrtonosnim lukom.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke