Dark Souls: Remastered

Nintendo Switch


40,99 

Dostupno odmah

SKU: DSR-NSW-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Pripremite se za povratak u Lordran

Ponovno doživite hvaljenu igru koja definira žanr i od koje je sve započelo. Prekrasno remasterizirano, vratite se u Lordran sa zapanjujućim detaljima.

DARK SOULS: REMASTERED uključuje glavnu igru plus Artorias of the Abyss DLC. Ovo označava debi franšize na Nintendovoj platformi i po prvi put se može igrati u pokretu s Nintendo Switchom.

 • Duboki i mračni svemir— Zaronite u epski svemir mračne fantazije pogođen prokletstvom. Istražite njegov zamršeni dizajn svijeta, pun skrivenih prolaza, tamnica i tajni.
 • Svaki kraj je novi početak— Svako igranje iznenadi vas novim izazovima i otkrićima.
 • Bogatstvo i mogućnosti igranja— Koristite stotine jedinstvenih kombinacija oružja, oklopa, magije i izrade kako biste stvorili vlastiti stil igre i iskustvo igranja.
 • Put više igrača (do 6 igrača)— Bez obzira na vaše motive da igrate online – suradnja ili sukob, podrška ili izdaja – pronaći ćete svoj pravi dom među devet saveza.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke