Darksiders Genesis

Playstation 4 GTIN: 9120080074362


19,99 

Dostupno odmah

SKU: DarksidersGenesis_PS4_CreativeD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Od zore stvaranja, Vijeće je održavalo ravnotežu u postojanju. Njihove naredbe izvršavaju Jahači, Nefili (moćna bića proizašla iz neprirodne zajednice anđela i demona) koji su se zavjetovali Vijeću i dobili ogromnu moć. Međutim, ta je moć imala tragičnu cijenu: Jahačima je naređeno da iskoriste svoju novostečenu snagu kako bi izbrisali ostatak svoje vrste. Uslijedila je krvava bitka u Edenu gdje su Jahači, pokoravajući se volji Vijeća, uništili Nefile.

Još uvijek opterećeni događajima u Edenu, War and Strife dobili su novi zadatak — Lucifer, zagonetni i varljivi kralj demona, planirao je poremetiti ravnotežu dajući moć gospodarima demona diljem pakla. War and Strife moraju uloviti te gospodare, prikupiti informacije i naposljetku se probiti kroz zamršenu, demonsku zavjeru koja prijeti da će zauvijek poremetiti ravnotežu i razotkriti sve stvoreno.

Darksiders: Genesis je akcijska/avantura koja se probija kroz horde demona, anđela i svega između na svom putu do pakla i natrag uz vatreno oružje i zamahujući mačevima. Genesis daje igračima prvi pogled na svijet Darksidersa prije događaja u originalnoj igrici, kao i predstavlja Jahača Strife.

Značajke

 • Raznesite anđele i demone kao Jahač strijelac Strife, koji je po prvi put igriv u serijalu.
 • Trenutačno mijenjajte moćne mačevaoce War i Strife u frenetičnoj igri za jednog igrača
 • Istražite epski svijet Darksidersa i počinite pustoš s prijateljem u kooperativnom načinu rada za dva igrača
 • Doživite potpuno novu kampanju priče koja se odvija prije originalnih Darksidersa, istražujući podrijetlo Sedam pečata
 • Rastite u snazi i moći dok skupljate predmete, sposobnosti, poboljšanja oružja, jezgre stvorenja i više.

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke