Days Gone

Playstation 4


24,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: DG PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Jeste li dovoljno vješti i hrabri preživjeti užase porušenog svijeta u ovoj masivnoj akcijskoj pustolovini otvorenog svijeta?
Uskočite u prašnjave cipele bivšeg odmetnika na motociklu i lovca na ucjene Deacona St. Johna koji pokušava pronaći razlog za život na zemlji okruženoj smrću. Pretražite napuštena naselja kako bi pronašli opremu za izradu vrijednih predmeta i oružja ili iskušajte sreću s drugim preživjelima koji pokušavaju ostati na životu uz trgujući pošteno… ili možda na neki nasilniji način.
U svijetu uništenom globalnom pandemijom kojeg su opustošila divlja stvorenja znana pod nazivom Freakers, svaka pogreška može biti kobna u borbi za novi život na neprijateljskom sjeverozapadu Amerike.

Glavne značajke:

 • Uzbudljiv svijet – Od šuma i livada do snježnih površina i pustinjskih polja lave, sjeverozapad Amerike prekrasno je i istovremeno smrtonosno mjesto. Istražite raznolike planine, pećine, rudnike i ruralne gradiće uništene posljedicama vulkanske aktivnosti tijekom milijuna godina.
 • Neprekidno promjenjivo okruženje – Uskočite na sjedište Deaconova vjernog motocikla i istražite dinamičan svijet koji je dramatično pogođen vremenskim neprilikama, poremećenim ciklusom dana i noći i evoluirajućim Freakersima koji se prilagođavaju okolini – i ljudima u njoj.
 • Brutalni okršaji – Uz zle bande i horde Freakersa koji lutaju zemljom morat ćete u potpunosti iskoristiti razne prilagodljive zamke, oružja i nadogradive vještine kako bi preživjeli. Ne zaboravite svoj motocikl, sredstvo bez kojeg se ne može preživjeti u tom prostranstvu.
 • Uzbudljiva priča – Prepustite se snažnoj priči o očaju, izdaji i žalu u ulozi Deacona St. Johna koji je u potrazi za nadom nakon dubokog, osobnog gubitka. Što nas čini humanima kad smo suočeni sa svakodnevnom borbom za opstanak?

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke