Deep Rock Galactic Special Edition

Playstation 5


39,50 

Dostupno odmah

SKU: DRG-PS5-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Deep Rock Galactic je kooperativni FPS za 1-4 igrača koji uključuje opake svemirske patuljke, proceduralno generirane špilje, 100% uništiva okruženja i beskrajne horde vanzemaljskih čudovišta.

Hoxxes IV ima najveću koncentraciju vrijednih minerala ikad otkrivenu; međutim, sve na planetu, od stvorenja do faune, izrazito je neprijateljsko. Dobro je što Deep Rock Galactic zapošljava najbolje svemirske rudare u svemiru: patuljke! Kombinirajući dvije stvari koje patuljci najviše vole – rudarenje i ubijanje čudovišta – Hoxxes je savršen posao za svakog ponosnog, svemirskog patuljka.

Posebno izdanje uključuje digitalne pakete bonus sadržaja u igri kao i fizičke pakete za nove i postojeće obožavatelje Deep Rock Galactic.

Bonus sadržaj uključuje:

 • 4 vrhunske umjetničke kartice s umjetninama iz različitih bioma pronađenih u podzemnim pećinskim sustavima Hoxxes IV
 • Dvostrani sklopivi poster koji prikazuje Pjesmu stijene i kamena – priču o tome kako je pozdrav u igri pomogao izgraditi jednu od najprijateljskijih online zajednica na svijetu
 • Pismo kontrole misije kojim vam želi dobrodošlicu na vaš novi posao
 • 2 DLC paketa sadržaja: Dark Future Pack i Megacorp Pack
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 39,50 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke