Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin, & The Lion King

Playstation 4


24,99 

Dostupno odmah

SKU: DISNEYCOLL-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Disney Classic Games Collection najnovija je i najbolja kompilacija klasičnih Disneyevih igara temeljenih na nekim od najomiljenijih Disneyevih filmova svih vremena: Aladin, Kralj lavova, a sada i Knjiga o džungli!

Sada možete igrati SVE hvaljene verzije 16-bitne konzole “Aladdina”, zajedno s klasičnim igrama temeljenim na Disneyevoj “Knjizi o džungli”! Ove potpuno nove, omiljene igre koje su zahtijevali obožavatelji upotpunjuju ovu kolekciju, čineći ovo jedinim načinom da doživite sve 16-bitne konzolne verzije Aladina i Knjige o džungli.

Igrajte kao neki od svojih omiljenih Disneyjevih likova, uključujući Aladina, Simbu i Mowglija, a sve to dok doživljavate neke od najboljih grafika koje je 16-bitna era nudila. Igrajte više verzija svake uključene igre i uživajte u mnoštvu novih značajki, poboljšanja, načina igre, jednostavnog spremanja igre i opcija prikaza.

Karakteristike:

Proširena kolekcija: igrajte kroz više različitih verzija omiljenih igara Aladdin, The Lion King i The Jungle Book koje su stvorene tijekom godina, uključujući verzije za konzole i prijenosne konzole. Ova nevjerojatna kombinacija čini ovo dosad najboljim izdanjem Disney Classic Games.

OBJE Aladdin igre za 16-bitnu konzolu uključene po prvi put od njihovog izvornog izdanja. Na veliki zahtjev, dvije potpuno različite i jednako obožavane igre Aladdin napokon su dostupne i poboljšane za moderne konzole. Koja vam je igra Aladin najdraža?

Opcije prikaza i ažurirani vizualni elementi:

 • 1080P grafika i poboljšanja za moderne HD televizore.
 • Podesivi omjeri i granice zaslona.
 • Prilagođene opcije filtra dizajnirane za repliciranje klasičnih CRT TV-a i drugih popularnih vrsta zaslona.

Moderne značajke: Trenutačno premotajte bilo koju igru u stvarnom vremenu kako biste ponovno pokušali s teškim područjima, prođite kroz igru s mogućnošću preskakanja naprijed, uskakanja i početka igranja u bilo kojem trenutku te brzo spremite svoj napredak i nastavite svoju avanturu gdje god i kad god hoćeš.

Značajke muzeja: Krenite na putovanje iza kulisa i saznajte više o stvaranju ovih nevjerojatnih igara. Pogledajte video intervjue s originalnim razvojnim timovima ili istražite brojne galerije koje sadrže stotine prethodno neobjavljenih HD konceptualnih slika i marketinških sredstava.

Glazba: Slušajte cjelokupnu glazbu iz svih igra u uključenim glazbenim playerima. Također je podržana mogućnost ponavljanja i miješanja pjesama. Uživajte u 16-bitnim verzijama klasičnih pjesama kao što su “A Whole New World”, “I Just Can’t Wait to Be King” i “The Bare Necessities”!

Igre uključene u ovu kolekciju:

 • Disneyjev Aladin: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega Mega Drive
 • Disneyev Aladdin – Final Cut: Sega Mega Drive
 • Disneyjev Aladin – Demo verzija: Sega Mega Drive
 • Disneyjev Aladin – japanska verzija: Sega Mega Drive
 • Disney Kralj lavova: SNES, Game Boy, Game Boy Color, Sega Mega Drive
 • Disney Kralj lavova – japanska verzija: Sega Mega Drive
 • Disney Knjiga o džungli: SNES, Game Boy, Sega Mega Drive
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 24,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke