Dragon Ball Xenoverse 2

Playstation 5 GTIN: 3391892031119


19,99 

Dostupno odmah

SKU: DB-X2-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

VAŠA PRIČA, VAŠ AVATAR, VAŠ SVIJET DRAGON BALL

Dragon Ball Xenoverse 2 ultimativno je iskustvo igranja Dragon Ball igre, prepuno uzbudljive akcije, epskih bitaka i beskrajnih mogućnosti prilagodbe. Stvorite vlastiti lik, istražite Conton City i udružite se s kultnim likovima iz serije kao učitelj za obuku i budite spremni za borbu protiv moćnih neprijatelja kako biste spasili tijek povijesti!

Kako napredujete kroz igru, možete prilagoditi izgled, sposobnosti i set pokreta svog lika, što vam omogućuje da stvorite doista jedinstvenog i moćnog borca.
Zabava tu ne prestaje! Dragon Ball Xenoverse 2 također nudi mrežne modove za više igrača u kojima se možete natjecati s drugim igračima iz cijelog svijeta u epskim bitkama ili sudjelovati u Raid bitkama i boriti se protiv neprijatelja s drugim igračima.

RATNIK KAKAV STE UVIJEK ŽELJELI BITI.

S mnoštvom mogućnosti prilagodbe, možete stvoriti lik koji uistinu odgovara vašem stilu i osobnosti. Od rase i izgleda do sposobnosti i skupa pokreta, imate potpunu kontrolu nad svojim ratnikom.

BESKRAJNO ONLINE ISKUSTVO.

S višestrukim mrežnim modovima za više igrača i događajima u igri, bitka nikada ne prestaje! Natječite se s drugim igračima iz cijelog svijeta u epskim okršajima ili se udružite s njima u borbi protiv prijetnji u Raid bitkama.

NEKA VATRA VATRA BORBENI DUH!

Uronite u intenzivne bitke prepune akcije tipične za igru ​​Dragon Ball. Bilo da se radi o borbama jedan na jedan ili velikim borbama protiv mnogih neprijatelja, prepustite se uzbudljivoj borbi!

CIJELI DRAGON BALL SVEMIR ČEKA NA VAS.

Skočite na različite lokacije i vremenske okvire u igrici Dragon Ball! Borite se na legendarnim lokacijama iz svemira Dragon Ball i surađujte s poznatim likovima kako biste zaštitili povijest.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke