Far Cry 3 Classic Edition

Playstation 4


169,00 kn

Na stanju

SKU: FC3 CE PS4

Kupnjom ovog proizvoda dostava se naplaćuje u iznosu od 27,00 kn.

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
  • Isporuka slijedeći radni dan za narudžbe do 13h
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Preko 8 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Far Cry 3 Classic Edition po prvi put donosi otočje Rook na PS4 konzolu. Otkrijte krvave tajne otoka i borite se protiv neprijatelja – improvizirajte i koristiti okoliš u vašu korist te nadmudrite niz okrutnih, poremećenih stanovnika kako bi spasili svoje prijatelje. Čuvajte se ljepote i tajni ovog otoka ludila… trebat će vam više od sreće da biste pobjegli u jednome komadu.
Ažurirani gameplay i grafika – Far Cry 3 Classic Edition je ažuriran kako bi glatko radio na modernim platformama i omogućio obožavateljima i novim korisnicima doživjeti single-player Far Cry 3 kampanju u zapanjujućim detaljima.
Far Cry 3 vas stavlja u pješčane cipele Jason Brody-a, čiji je tropski odmor pošao po zlu na najgori mogući način. Kako njegovi suputnici bivaju ubijeni jedan po jedan, on ostaje sam da pokuša opstati na otoku gdje iznenađenja vrebaju iza svakog ugla. Far Cry 3 je jedinstvena igra otvorenog svijeta. Balansirajući lakše i mračne elemente prva dva nastavka Far Cry serijala, Far Cry 3 predstavlja otok prepun opasnosti, gdje je ostati priseban među luđacima najvažniji alat za opstanak.
Sam otok je po sebi imerzivno open-world okruženje spremno da ga istražite. Zapanjujući vizuali koji oživljavaju sunce, pijesak, more i džungle otoka te efekti okoliša tako stvarni da praktički osjetite toplinu sunca, hladnoću povjetarca, drveće u džungli kako prolazite kroz nju, čine ovu igru nezaboravim iskustvom. No, to je tek početak. Slobodno istraživanje i sandbox gameplay znače da možete igrati Far Cry 3 na vaš način, na otoku ispunjenom saveznicima, neprijateljima i iznenađenjima – gdje ćete na gotovo svakom zavoju otkriti nešto novo. Uz glavnu priču, postoji i mnogo sporednih misija, kao i potreba skupljanja materijala i predmeta koji su potrebni za preživljavanje za vrijeme boravka na otoku. Igrajte na sigurno, igrajte stealth ili pucajući na sve živo. Međutim, neovisno o tome na koji način igrate, cilj je isti – osvojiti različita područja otoka i oslobodite ih od opakog glavnog negativca Vaas-a.
Far Cry 3 nudi neke vrlo različite borbe u odnosu na druge pucačine iz prvog lica. Otok vam pruža mogućnost korištenja velikog izbora oružja, od očekivanih pištolja, pušaka i raketa, do bacanje noževa te luka i strijele. Gameplay iz prvog lica je dodatno upečatljiv s načinom na koji se krećete po otoku – džipovima, hang-gliderom, zip-lineom i još mnogim drugim vozilima. Uz sve neprijatelje na otoku, tu je i smrtonosna divljač, kako na kopnu, tako i u vodi – sve će zahtjevati vašu prilagodbu u borbi, a neke možete koristiti čak i protiv neprijatelja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimljene do 13.00h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 13.00h – šaljemo isti, iza 13.00h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na adresi kupca sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke