Final Fantasy VII & VIII Remastered – Twin Pack

Nintendo Switch GTIN: 5021290087828


39,99 

Dostupno odmah

SKU: FF-7-8-R-TP-NSW-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Final Fantasy VII

Final Fantasy VII, bezvremenski klasik kojeg voli legija obožavatelja, sada je dostupan s nizom korisnih dodatnih značajki! Doživite epsku avanturu koja nadilazi maštu, a koja kulminira u posljednjoj borbi za odlučivanje o sudbini planeta.

Svijet je pao pod vlast Shinra Electric Power Company, zlokobne korporacije koja je monopolizirala samu životnu snagu planeta kao Mako energiju.

U urbanom megalopolisu Midgar, pobunjenička skupina protiv Shinre koja sebe naziva Avalanche pojačala je svoju kampanju otpora.

Cloud Strife, bivši član Shinrine elitne jedinice VOJNIK koji je sada postao plaćenik, pomaže pobunjenicima, nesvjestan da će biti uvučen u epsku bitku za sudbinu planeta dok se mora pomiriti s vlastitom izgubljenom prošlošću.

Uključene su sljedeće dodatne značajke:

 • 3x režima brzine
 • Sposobnost isključivanja borbenih susreta
 • Način poboljšanja borbe

 

Final Fantasy VIII Remastered

Ratno je vrijeme.

Republika Galbadia, pod utjecajem čarobnice Edee, mobilizira svoje velike vojske protiv ostalih naroda svijeta.

Squall i ostali članovi SeeD-a, elitnih plaćeničkih snaga, udružuju se s Rinoom, borcem otpora, kako bi se borili protiv Galbadijine tiranske vladavine i spriječili Edeu da ispuni svoj krajnji cilj.

Ovaj proizvod je remaster igre Final Fantasy VIII, s višestrukim poboljšanjima uključujući dodatne opcije za prilagodbu vašeg iskustva igranja i težine, kao što su:

 • Opcije pomoći u borbi (HP, ATB gauge i Limit Break pojačanja)
 • Povećanje brzine igre (x3)
 • Nema slučajnih susreta

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke