Final Fantasy I-VI Pixel Remaster Collection

Nintendo Switch GTIN: 8885011017559


119,99 

Dostupno odmah

SKU: FF1-6_NSW_EG

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Doživite čaroliju i čudo klasičnih igara Final Fantasy s kolekcijom Final Fantasy Pixel Remaster I-VI. Ova kompilirana zbirka uključuje šest igara: Final Fantasy, Final Fantasy II, Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V i Final Fantasy VI.

Svaka je igra prekrasno remasterirana kako bi se poboljšalo iskustvo igranja – uključujući visoko traženi revidirani font! Uronite u epske priče, jedinstvene likove i izazovne bitke koje su Final Fantasy učinile omiljenom franšizom desetljećima. Sa satima privlačnog igranja i nezaboravnim likovima, ova kolekcija nezaobilazna je za ljubitelje franšize i entuzijaste retro igara.

Značajke

 • Univerzalno ažurirana 2D pikselna grafika, uključujući ikonične FINAL FANTASY dizajne likova koje je stvorio Kazuko Shibuya, izvorni umjetnik i trenutni suradnik
 • Prekrasno preuređen zvučni zapis u vjernom FINAL FANTASY stilu, pod nadzorom originalnog skladatelja Nobuo Uematsua
 • Poboljšano igranje, uključujući modernizirano korisničko sučelje, opcije automatske borbe i više!
 • Uronite u svijet igre s dodatnim dodacima poput bestijarija, galerije ilustracija i glazbenog playera

 

FINAL FANTASY I-VI Bundle 3

FINAL FANTASY I-VI Bundle 4

FINAL FANTASY I-VI Bundle 5

FINAL FANTASY I-VI Bundle 7

 

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke