Final Fantasy XV (15) – Royal Edition

Playstation 4 GTIN: 5021290080560


29,99 

Proizvod nije na stanju

SKU: FFXV-RE-PS4-CR

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Zakoračite u Final Fantasy XV svijet i iskusite epske, akcijom prepune borbe tijekom vašeg putovanja. Vi ste Noctis, prijestolonasljednik Kraljevine Lucis, a vaš zadatak je da vratite svoju domovinu iz kandži carske vojske.
Zajedno s vašim najbližim prijateljima, biti ćete u središtu putovanja kakvo niste nikada doživjeli, putujući kroz prekrasan svijet Eos, susresti ćete kolosalne zvijeri i nepopustljive neprijatelje. Naučiti ćete vladati vještinama oružja i magije, usmjeravajući moći svojih predaka, koje omogućuje da se bez napora poletite u uzbudljive borbe.

Novopridošlice, ali i dugogodišnji obožavatelji, ispunite vašu sudbinu i doživite potpuno novu vrstu fantazije.

Glavne značajke:

 • Sudjelujte u akcijom prepunim bitkama – prilagodite niz oružja i koristiti jedinstvene asistencije svakog lika u uzbudljivom real-time sustavu borbe, koji je podjednako user-friendly, ali i sa dubinom za istraživanje.
 • Otisnite se na putovanje bez granica – sjednite za volan i odvezite se iz glavnog grada na sporedne ceste sa svojim najboljim prijateljima, ili krenite pješice kako bi otkrili širok krajolik prepun divljih životinja, opasnih špilja i živih gradova punih pustolovina
 • Iskusite neraskidive veze – Kao Noctis, osjetite povezanost koja jača dok se vi i vaši prijatelji zbližavate tijekom putovanja. Ponovno osvajanje zemlje se oslanja na snagu i hrabrost, te što je najvažnije, zajedništvo. Izvodite snažne udružene poteze u borbi i uživajte u timskom radu se prikazuju Noctis-a i njegovih prijatelja.

FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION UKLJUČUJE:

 • Potpuno nova tamnica – Insomnia City Ruins: Proširena karta
 • Nove značajke kao što je način rada u prvom licu, nova oprema i novi šefovi.
 • Armiger Unleashed – nakon što sakupite svih 13 kraljevskih grbova, otključava se više akcijski orijentirani način rada Armigera
 • Royal Vessel – brod iz FFXV-a sada je vozilo kojim se može upravljati. Ista vodena površina (između rta Caem i Altissia) sada se može slobodno istraživati.
 • Cijeli sadržaj sezonske propusnice – Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer: Comrades i Episode Ignis.
 • Više od desetak komada DLC-a, uključujući oružje, maske automobila Regalia i

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke