Akcija!

Five Nights at Freddy’s Security Breach

Playstation 5 GTIN: 5016488138840


27,99 

Dostupno odmah

SKU: FreddyNight_PS5_CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

SLJEDEĆE POGLAVLJE STRAHA

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je najnoviji nastavak obiteljskih horor igara koje obožavaju milijuni igrača diljem svijeta. Igrajte kao Gregory, mladi dječak zarobljen preko noći u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplexu. Uz pomoć samog Freddyja Fazbeara, Gregory mora preživjeti gotovo nezaustavljivi lov redizajniranih likova iz Five Nights at Freddy’s, kao i novih, užasnih prijetnji.

Značajke:
LOVCI I LOVLJENI – Kada se aktiviraju noćni protokoli, animatronici u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplexu će nemilosrdno progoniti sve uljeze. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator i zaštitarka Pizzaplexa, Vanessa, pretražit će svaki štand s pizzom od šećerne vune ako treba – nije mudro ostati na jednom mjestu predugo.

PRILAGODITE SE ZA PREŽIVLJAVANJE – Pristupite sigurnosnim kamerama zgrade kako biste nadgledali okolinu i isplanirali svoju rutu kroz opasnost. Odvlačite neprijatelje rušenjem limenki s bojom i igračaka – samo se udaljite prije nego što neprijatelji budu privučeni na vašu lokaciju. Uskočite u skrovišta i pustite da opasnost prođe ili pokušajte pobjeći svojim progoniteljima. Igrajte na svoj način, ali budite spremni prilagoditi se.

ISTRAŽUJTE I OTKRIVAJTE – Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex nudi razne atrakcije za goste – Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, kanalizaciju i… Kanalizaciju? Pizzaplex je ogroman i nema nedostatka dobrih stvari za otkriti.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 34,99 €

 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke