Gigantosaurus: Dino Kart

Playstation 5 GTIN: 5060528039154


22,99 

Dostupno odmah

SKU: GDK-PS5-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Budite svoj omiljeni dino i jurite po Cretaciji u karting prvenstvu za do 4 igrača.

Utrkujte se na 15 staza punih uzbudljivih prepreka – uključujući samog velikog Gigantosaurusa!

Pokupite nevjerojatna pojačanja koja vam daju prečac, ili pojačanje pogonjeno jetpackom… ili način da nokautirate svoje suparnike.

Postoji stil igre za sve uzraste, uključujući pomoć pri upravljanju za mlađe igrače. Dakle, okupite cijelu obitelj na brzu i zabavnu zabavu koja je velika gotovo koliko i Gigantosaurusov apetit!

Značajke:

 • ODABERITE SVOG DINOZA – Igrajte kao Bill, Mazu, Rocky, Tiny i drugi Gigantosaurus prijatelji.
 • UTRKE ZA VIŠE IGRAČA – Do 4 igrača mogu se natjecati u igri na podijeljenom ekranu
 • PUNO ZA ISTRAŽIVANJE – utrkujte se na 15 staza u kupovima Savannah, Jungle i Mount Oblivion
 • ZABAVA ZA SVE – Dinosi svih dobi mogu pobijediti uz automatsko upravljanje i Mazuovu pomoć pri čitanju

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke