Hellblade: Senua’s Sacrifice

Playstation 4


20,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: HBSS-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Igra koja je nagrađena brojnim nagradama, predstavlja bitku keltske heroine imena Senua, boreći se s vlastitim prokletstvom i zlobnim čudovištima.

Od stvaratelja Heavenly Sworda, Enslaved: Odyssey to the West-a i DmC: Devil May Cry-a, dolazi ratničko brutalno putovanje u mit i ludilo.
Smješten u doba Vikinga, slomljena keltska ratnica kreće u potragu za vizijom u Viking Hell kako bi se borila za dušu svog mrtvog ljubavnika.
Stvorena u suradnji s neuroznanstvenicima i ljudima koji su doživjeli psihozu, Hellblade: Senua’s Sacrifice uvući će vas duboko u Senuin um.
Dobitnik pet nagrada BAFTA Games za 2018., uključujući najbolju britansku igru, najbolje umjetničko postignuće, najbolju igru ​​izvan zabave, najboljeg izvođača i najbolje audio postignuće.

Glavne značajke:

 • Evokativna priča – atmosferski masterclass sa snažnim narativom za razliku od svega što ste već doživjeli.
 • Visceralna borba – Borite se protiv tamnih i iskrivljenih neprijatelja, izvršite kombinacije i ovladajte svojim sposobnostima za borbu s mačevima kako biste prevladali Senuine strašne noćne more.
 • Moćno istraživanje mentalnog zdravlja – Stvoreno u suradnji s neuroznanstvenicima i ljudima koji su doživjeli psihozu.
 • Višestruko nagrađivana igra – Pobjednik 5 BAFTA nagrada, uključujući britanske igre i umjetnička i audio dostignuća.
 • Igrani dokumentarni film – Maloprodajna verzija Hellblade također dolazi s digitalnim dokumentarnim filmom koji istražuje podrijetlo igre.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 20,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke