Akcija!

Inertial Drift

Playstation 4


13,99 

Dostupno odmah

SKU: ID-PS4-CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Inertial Drift je intenzivna 1-na-1 arkadna trkaća igra koja u potpunosti preinačuje driftanje uvođenjem kontrola s dvostrukom palicom! Brzi po zadivljujućim stazama u ružičastom japanskom zalasku sunca s popisom od 16 jedinstvenih automobila, vozača i tehnika nalik na borbenu igru.

Evo što Inercial Drift ima u svojoj garaži:
Driftanje s dvije palice!
Dva puta kontrole, dvaput kontrole! Potpuno nova razina preciznosti omogućuje odmicanje za dlaku od branika, čineći svaki zavoj intenzivnim!

16 različitih stilova vožnje!
Svaki lik i njihov automobil u Inertial Driftu imaju jedinstven stil vožnje! Odaberite svoju omiljenu tehniku ​​ili savladajte sve kako biste postali ultimativni trkač!

Postavka retro-budućnosti 90-ih!
20 staza, preplavljenih svjetlima ružičastog japanskog zalaska sunca i živopisnih neonskih gradova, postavljaju pozornicu za uzbudljive potjere!

Intenzivna utrka 1-na-1!
Svođenje utrka na dvoboje dodaje uzbuđenje svakom okršaju, dajući vam adrenalin svaki put kad vidite svjetla u stražnjem retrovizoru i čujete glazbu!

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 21,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke