Akcija!

Just Dance 2025 – Code in a box

Playstation 5 GTIN: 3307216295952


44,99 

Datum izlaska: 15.10.2024.

SKU: JD2025-PS5-CM
Promotivna ponuda traje do: 14.10.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Okupite svoje prijatelje i obitelj da se opustite uz Just Dance! Bilo da se želite zabaviti, vježbati ili stvoriti posebne obiteljske trenutke, Just Dance 2025 Edition ima za svakoga ponešto, s 40 vrućih novih pjesama.

40 NOVIH I ZABAVNIH PJESAMA ZA SVAKOGA

Postoji nešto za svačiji ukus u izdanju Just Dance 2025. Zaplešite uz hitove s vrha ljestvica, pop himne za zabave, klasike za sva vremena, viralne internetske fenomene i još mnogo toga, uključujući:

 • “Yes, and?” od Ariane Grande
 • “Unstoppable” Sia
 • “Poker Face” Lady Gage
 • “Basket Case” od Green Daya
 • “Calabria 2007” od Enur Ft. Natasja

 

LAGANO ILI INTENZIVNO, ODABERITE SVOJ IZAZOV
Bilo da igrate s prijateljima ili obitelji, postoji koreografija za svakoga, od lakih do zahtjevnijih. Neke pjesme čak nude različite razine težine ovisno o treneru kojeg odaberete.

UVIJEK IMA RAZLOGA ZA PLES, CIJELE GODINE
Sudjelujte u tematskim sezonskim događajima tijekom cijele godine s novim i uzbudljivim pjesmama, posvećenom stazom napredovanja i novim nagradama.

NAČIN VJEŽBANJA ZA FITNESS ENTUZIJASTE
Započnite vlastitu fitness rutinu i vježbajte dok se zabavljate u načinu vježbanja. Ostanite motivirani praćenjem potrošenih kalorija i vremena provedenog u plesu.

JEDNA PLATFORMA SA SVIM SADRŽAJEM
Bez obzira posjedujete li vi ili vaši prijatelji Just Dance 2023 Edition, Just Dance 2024 Edition ili Just Dance 2025 Edition, svi igrači povezani su na istoj platformi. Ako posjedujete više izdanja, svi sadržaji su zajedno na istom mjestu!

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke