Lake

Playstation 4


17,90  (134,87 kn)

Proizvod nije na stanju

SKU: l-ps4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Smještena u Providence Oaks, Oregon 1986., Lake je nevjerojatno lijepa, ležerna igra otvorenog svijeta, koja se sastoji od slobodnog roaminga simulacije vožnje i avanture vođene pričom, pokaži i klikni.

Vi preuzimate ulogu Meredith Weiss, koja se odmara od svoje uspješne karijere u gradu, posjećujući gradić na jezeru iz svog djetinjstva na dva tjedna, kako bi zamijenila svog oca kao poštara

Tijekom svog boravka nailazi na nekoliko poznatih lica kao i na mnoštvo novih ljudi dok vozi poštanski kamion kroz slikovite šume Oregona, zaustavljajući se na prelijepo detaljnim lokacijama kako bi isporučila pisma i pakete i upoznala se s neobičnim gradom mještani.

Do kraja dva tjedna morat će odlučiti hoće li se vratiti svom životu u gradu ili će ostati u Providence Oaksu.

 • Pobjegnite u prekrasno, rustikalno okruženje bez mobitela i interneta.
 • Upoznajte niz privlačnih likova, od kojih svaki ima svoje osobnosti i osobenosti dok iznova doživljavate 1980-e.
 • Odaberite aktivnosti nakon posla: družite se s prijateljima, pomozite susjedima ili ostanite kod kuće i čitajte knjigu.
 • Doživite dva tjedna razgranate priče koja ne bježi od životnih tema.
 • Odredite vlastitu priču: nema ‘točnih’ ili krivih odgovora ili završetaka. Jednostavno ono što želite da se dogodi.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.