LEGO Marvel’s Avengers

Playstation 4


19,90  (149,94 kn)

Dostupno odmah

SKU: LEGO MA PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Lego Marvel’s Avengers™ je prva igra koja sadrži likove i priču iz kritički hvaljenog Marvel filma The Avengers i uspješnog nastavka Marvel’s Avengers: Age of Ultron.
Igrajte kao Zemljini najmoćniji heroji u njihovoj pustolovini da spase svijet, proživljavajući neke od najupečatljivijih trenutaka iz Marvelovog filmskog svijeta, uključujući poznatu bitku u New Yorku između Osvetnika i zlikovca Loki-a kao što ste vidjeli u Marvel’s Avengers.

Glavne značajke:

 • Veliki izbor Marvel’s Avengers likova – Igrajte i otključajte više od 100 novih i starih likova s nizom uzbudljivih mogućnosti, uključujući favorite poput Hulk-a, Iron Man-a, Captain America i Thor-a, novi likovi iz Marvel’s Avengers: Age of Ultron i još mnogo toga
 • Nove i poboljšane moći i sposobnosti – Borite se na nove načine s poboljšanim moćima i sposobnostima likova. Udružitei se Osvetnicima kako bi izvršili nevjerojatne kombinirane napade.
 • Free Roam gameplay – Uživajte u Lego Marvel Avengers jedinstvenom otvorenom svjetu igre dok preuzimate uloge Zemljinih najmoćnijih heroja, te prikupljate zlatne kockice i otključavate dodatne likove.
 • Raznolikost kultnih mjesta – Posjetite kultna mjesta iz cijelog Marvel filmskog svijeta.
 • Doživite blockbuster radnju iz Avengers filmova – Oživite ključne trenutke iz Marvel’s The Avengers, Marvel’s Avengers: Age of Ultron i više, sa klasičnim LEGO humorom.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke