Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Playstation 4 GTIN: 4012927105771


51,99 

Dostupno odmah

SKU: MGSMCV1-PS4-CM

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Povratak korijenima stealth akcije.

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 u jednom paketu objedinjuje same početke METAL GEAR-a serijala. Infiltrirajte se u neprijateljske tvrđave diljem svijeta, izvršite svoje misije potajno i doživite uzbudljivu kinematografsku priču serije METAL GEAR.

Volume 1 sadrži izvorne naslove iz samih početaka serijala METAL GEAR:

 • Metal Gear
 • Metal Gear 2: Solid Snake
 • Metal Gear Solid (uključujući VR misije/specijalne misije)
 • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (verzija iz HD kolekcije)
 • Metal Gear Solid 3: Snake Eater (verzija iz HD kolekcije) i još pregršt dodatnih sadržaja!

Zbirka uključuje klasične izvorne verzije igara s minimalnim izmjenama sadržaja zaštićenog autorskim pravima. Regionalne verzije naslova dostupne su kao dodatna preuzimanja. Bonus sadržaj uključuje prvi naslov u seriji METAL GEAR, knjigu scenarija koji sadrži potpuni tekst iz igre za svaki od naslova i Master Book s detaljima priče i likova.

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 sadrži dodatni bonus u vidu dva digitalna grafička romana koje potpisuje nagrađivana ilustratorica Ashley Wood. Metal Gear Solid: Digitalni grafički roman  opisuje događaje Metal Gear Solida kroz prekrasno dinamične animacije i potpunu glasovnu podršku, nakon čega slijedi Metal Gear Solid 2: Digitalni grafički roman koji proširuje događaje nastavka.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Easter Egg animacija