No More Heroes III (3)

Playstation 5


44,99 

Dostupno odmah

SKU: NMH3-PS5-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Tako je, štreberi – No More Heroes 3 se vratio i bolji je nego ikad na mnoštvu novih platformi! Svačiji omiljeni otaku ubojica, Travis Touchdown, prisiljen je izaći iz mirovine kako bi branio ne samo Santa Destroy, već i samu Zemlju. Ovaj put, “ubojica broj jedan” neće uspjeti; Travis će se morati suprotstaviti superheroju s onu stranu zvijezda u međugalaktičkom testu moći. To je njegov najteži izazov dosad, ali s punim repertoarom novih sposobnosti, alata i poslova koji su mu na raspolaganju, dokazat će da je više od srednjovječnog starog čovjeka koji razgovara sa svojom mačkom. Skinite prašinu s te grede katane, navucite te sjenila i ubijte ili ćete biti ubijeni!

Legendarni ubojica Travis Touchdown ponovno se vraća u Vrt ludila! Zli princ FU, samoproglašeni superheroj iz najudaljenijih krajeva galaksije, sletio je na Zemlju s ciljem osvajanja svijeta. Kako bi spasio čovječanstvo, naš ne-više-junak mora se boriti da se popne na vrh ljestvice galaktičkih superheroja, suprotstavljajući se svakom od FU-ovih devet izvanzemaljaca prije nego što može osvojiti meč protiv samog princa.

 

Razvijte svoju galaktičku legendu
U klasičnom No More Heroes stilu, rangiranje galaktičkih superheroja prepuno je nečuvenih borbi s šefovima, od kojih svaka odiše osobnošću. Uzdignite se kroz redove i dokažite da ste najgori u svemiru.

Stari pas, novi trikovi
Travis je možda jedan loš dan udaljen od krize srednjih godina, ali on je još uvijek inovator kada je u pitanju razbijanje guzica. Od šefa katane s gredom do profesionalca u hrvanju, Travis može sve. Dovedite nasilje do novih krajnosti s prilagodljivom rukavicom smrti i kaznite te smrtonosne napadače borbom koja odgovara vašem stilu.

Superherojske sporedne gužve
Borba s vanzemaljcima nije jeftina. Istražite Santa Destroy na Travisovom Demzamtigeru kako biste radili na neobičnim poslovima, od misija obalne straže do čišćenja WC-a, a zatim krenite na put do jedinstvenih mjesta izvan Santa Destroya kao što su Neo Brazil i Thunderdome kako biste zadržali novac.

Hrabriji, lošiji i bolji nego ikada
Zahvaljujući oštrijim vizualima, No More Heroes 3 nikada nije izgledao bolje. Dodajte tome poboljšana vremena učitavanja i bolju reakciju, i u tren oka dobit ćete zapanjujuće ultra-nasilje.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke