One Piece: Odyssey

Playstation 4 GTIN: 3391892020977


44,99 

Dostupno odmah

SKU: OPO-PS4-CB

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Avanture se nikad ne zaboravljaju

Pridružite se ovom potpuno novom RPG-u s novim dizajnom likova i čudovišta kojega je izradio Eiichiro Oda, autor ONE PIECE. Igra je također nadopunjena prekrasnom glazbom Motoija Sakurabe, skladatelja dobro poznatog po svojim raznim doprinosima video igrama kao što su serije Dark Souls i Tales.

Slomljena Thousand Sunny… Razbacani članovi posade… Luffyjev slamnati šešir…
Tijekom njihovog putovanja, Slamnate šešire, predvođene Monkeyjem D. Luffyjem, proguta velika oluja na moru. Završe na tajanstvenom otoku punom prirode usred oluje i razdvoje se jedno od drugog. Posada kreće na novo pustolovno putovanje ispunjeno čudima bijesne prirode, moćnim neprijateljima i neobičnim susretima s otočkim stanovništvom. Radite zajedno s Luffyjem i njegovom posadom da ponovno isplovite!

Glavne značajke:

 • TAJANSTVENI OTOK – Luffy odluči izvidjeti otok kako bi se susreo sa svojim raštrkanim članovima posade. Nailaze na razne misteriozne ruševine i nikad prije viđena čudovišta. Iako su uzbuđeni što će zajedno istražiti otok, stvari ubrzo poprimaju neočekivani preokret. Otkrijte i doživite originalnu priču!
 • SLAMNATI ŠEŠIRI KAO JEDAN – Porazite nove neprijatelje, razotkrijte misterije i iskopajte cijelu avanturu sa svojim omiljenim slamnatim šeširima! Osim Luffyja, možete igrati kao Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie i Brook!
 • ONE PIECE RPG – Doživite misije i tamnice s autentičnim ONE PIECE prizvukom. Uživajte u onome što volite kod RPG-ova, ali sa svojim omiljenim likovima i originalnim dodirom iz ONE PIECE svemira.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke