Akcija!

One Piece Odyssey – Deluxe Edition

Nintendo Switch GTIN: 3391892031461


49,99 

Datum izlaska: 26.7.2024.

SKU: OPO-DE-NSW-CB
Promotivna ponuda traje do: 25.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

RPG izdan u spomen na 25. godišnjicu serije iz “ONE PIECE”, koja je vrlo popularna i u originalnoj priči i u animeu, konačno je dostupna na Nintendo Switchu u luksuznom izdanju koje uključuje dodatne scenarije i kostime!

Slavni gusar, Monkey.D.Luffy, poznatiji kao Straw Hat Luffy, i njegova posada Slamnatog šešira, plove Novim svijetom u potrazi za sljedećim otokom i sljedećom avanturom koja ih čeka. Ali tijekom putovanja uhvati ih oluja i dožive brodolom. Nađu se izbačeni na bujnom tropskom otoku okruženom olujama koje neprestano bjesne…

Odvojen od svoje posade, Luffy kreće u veliku, novu avanturu kako bi pronašao svoje prijatelje i pobjegao s otoka!

Čekaju ih novi opasni neprijatelji, zastrašujuće sile prirode i više!

Igrajte kao različiti članovi ekipe Straw Hat Crew u klasičnom RPG-u smještenom u svijetu popularnog ONE PIECE animea!

Proizvod uključuje dodatni scenarij “Reunion of Memories” koji se može igrati nakon čišćenja glavne priče. Također uključuje kostime „Putujući set odjeće“, „Putujući komplet snajperskog kralja“ i „Komplet odjeće grada vode“. “City of Water Outfit Set” je novo dodan u ovaj rad.

Otkrijte “drugu skrivenu istinu” tajanstvenog otoka “Waford” s ekipom Slamnatog šešira!

Deluxe izdanje uključuje:

 • Osnovnu igru
 • Dodatni scenarij “Ponovno okupljanje sjećanja”
 • Set odjeće za putovanje
 • Putujuća oprema kralja snajperista
 • Komplet odjeće City of Water

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke