Akcija!

Pacific Drive – Deluxe Edition

Playstation 5 GTIN: 5016488141130


31,99 

Dostupno odmah

SKU: PD-DE-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Pacific Drive je igra preživljavanja u vožnji u prvom licu s vašim automobilom kao jedinim suputnikom. Krenite kroz nadrealno ponovno zamišljanje pacifičkog sjeverozapada i suočite se s nadnaravnim opasnostima dok se upuštate u Olimpijsku zonu isključenja. Svaki izlet u divljinu donosi jedinstvene i čudne izazove dok restaurirate i nadograđujete svoj automobil iz napuštene garaže koja vam je domaća baza. Skupite dragocjene resurse i istražite što je ostalo u Zoni; razotkrijte davno zaboravljenu misteriju dok učite što je točno potrebno za preživljavanje u ovom nepredvidivom, neprijateljskom okruženju.

VOZITI DA PREŽIVITE
To ste vi i vaš karavan protiv nemilosrdnog, opakog svijeta. Trebat će vam više od novog kompleta guma da biste ostali živi, ​​na cesti i izvan nje. Vaš vjerni vagon može se nadograditi i ojačati kako bi vas zaštitio, ali automobil će pretrpjeti batine. Držite svoj spremnik plina napunjenim i svoje ploče netaknutima kako bi izdržali radijaciju koja prožima Zonu. Bit ćete gurnuti do svoje granice – popravljat ćete u hodu, sakupljati materijale gdje god možete i prilagođavati svoju kotrljajuću tvrđavu kako biste se uhvatili u koštac s mnogim životno opasnim opasnostima koje vrebaju iz sjene.

ISTRAŽITE ZONU
Eksperimentalni ostaci tajnovite organizacije ARDA i dalje su razbacani diljem Zone, a pronalaženje odgovora neće biti lako. Gdje god pogledate, pronaći ćete anomalije, nadrealne sile izokrenute prirode koje vaše putovanje čine težim… ili zanimljivijim. Siluete u mraku, kotrljajuće hrpe starog željeza i visoki stupovi zemlje – svako je putovanje prepuno nezemaljskih opasnosti. Koliko god oni bili zastrašujući, ništa se ne može usporediti s neodoljivom snagom Zone Storm. Pritisnite gas i pobjegnite ako možete – ovi kotrljajući vrtlozi paraju krajolik i uništavaju sve što predugo ostaje. Nemoj dopustiti da to budeš ti.

Pacific Drive Deluxe Edition uključuje igru ​​plus dodatni paket predmeta koji se bavi temom istraživanja svemira, koje možete koristiti za prilagođavanje svog karavana. U ovom paketu pronaći ćete:

 • Komplet naljepnica na temu svemirskog šatla
 • Prilagođeni set naljepnica zvijezda koje svijetle u tami
 • Zvjezdane antene želja
 • Laika Svemirsko štene
 • Upravljač svemirskog broda
 • UFO retrovizor sa svojim malim vučnim snopom
 • Ukras na kapuljači Starfighter
 • Razne naljepnice raketnog broda, astronauta i mjeseca za prozor na prtljažniku
 • Prilagođeni astralni mjenjač
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 37,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke