Akcija!

Tales of Arise

Playstation 5


399,00 kn

Na stanju

SKU: ToA PS5

Kupovinom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu.

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn
 • Isporuka sljedeći radni dan za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 9 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Već 300 godina Rena gospodari planetom Dahna, pljačkajući resurse i oduzimajući dostojanstvo i slobodu njegovim stanovnicima. Naša priča započinje s dvije osobe rođene u različitim svjetovima, svaka nastoji promijeniti svoju sudbinu i izgraditi novu budućnost.
Tales of Arise prvoklasno je JRPG iskustvo koje nudi raznoliku postavu likova, intuitivni borbeni sustav koji donosi brojne nagrade i napetu priču smještenu u raskošan svijet za koji se vrijedi boriti.

Glavne značajke:

 • Uđi u svijet planeta Dahna – Kreći se spaljenim terenom i snijegom pokrivenim krajolicima, plivaj u rijekama, kuhaj hranu i druži se uz logorsku vatricu dok pokušavaš osloboditi stanovnike Dahne. Toliko toga možeš doživjeti na Dahni, svijetu kao stvorenom za istraživanje i traženje skrivenih tajni.
 • Isplativi kombinirani napadi -Uživi se u borbu putem osvježenog borbenog sustava koji predstavlja dopunu klasičnom igranju u serijalu „Tales of“. Novi pojačani udarac omogućuje ti kombiniranje snažnih napada korištenjem sposobnosti članova drugog tima. Sredi neprijatelje povezanim Arteovima, pojačanim napadima i kombinacijama pojačanih udaraca!
 • Zapanjujući dizajn svijeta – Isprobaj novo poglavlje u serijalu „Tales of“ sa složenim likovima i okolinama prepunima promišljenih i delikatnih pojedinosti, nadahnuto svijetom animiranih filmova i akvarela.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu – kupci naručeno preuzimaju u našem sjedištu uz prethodnu najavu).

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke