The Last of Us Remastered

Playstation 4


17,90 

Dostupno odmah

SKU: TLoU R PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

The Last of Us Remastered se izvodi u 1080p/60fps na PlayStation 4, te zahvaljujući snazi PS4 konzole, isporučuje poboljšane vizuale uključujući modele likova u višoj rezoluciji, poboljšanu rasvjetu, sjene i teksture koje unprijeđuju svijet u kojem Joel i Ellie moraju opstati.
S više od 250 “Game of the year” nagrada, te bezbroj drugih priznanja gaming industrije, uključujući 5 BAFTA nagrada, stvarno ima malo igara koje zaslužuju te titule koliko i The Last of Us.
The Last of Us nam dolazi od Naughty Dog ekipe, kritički hvaljenog kreatora Uncharted serijala. To je priča koja ne može biti daleko od od izazovnih avantura Nathan Drake-a, no ona koja naglašava nagrađivano filmsko pripovijedanja i visoke proizvodne vrijednosti po kojima je Naughty Dog postao poznat. The Last of Us se odvija u surovoj budućnost, dvadeset godina nakon što je gljivična infekcija izbrisala većinu čovječanstva, pretvarajući ih u mutirane divljake. Oni koji su preživjeli nisu u zavidnoj situaciji, zajedno sa preživjelim smješteni u karantenskim područjima, bore se i tragaju za preostalom hranom, oružjem – i svime drugim čega se mogu domoći.
Joel je jedan od preživjelih, živeći život krijumčarenja i trgovanja na crnom tržištu – i sa nekoliko moralnih dilema. Angažiran je da prevede tinejdžericu po imenu Ellie preko cijele zemlji, no ono što se činilo kao jednostavan posao, pretvara se u očajničko i duboko putovanje kroz ono što je ostalo od Amerike.
The Last of Us predstavlja poznatu, ali opasnu Ameriku, s Joel i Ellie koji doživljavaju fantastičnu, ali brutalnu zemlju kroz svoje putovanje. U bijegu od svog doma u Bostonu, vi ćete istražiti Ameriku koja je temeljito transformirana u posljednja dva desetljeća. Priroda je prisvojila veći dio zemlje, sa zaraslom florom koja nastavlja uništavati ruševine gradova kroz koje putujete.
The Last of Us nudi klasični preživljavački gameplay s osjećajem opasnosti i straha koje se ne vidi često u današnjim igrama. Igrajući kao Joel, morati ćete naučiti surađivati s Ellie, ako bilo koji od vas planira preživjeti ovaj stravičan krajolik u kojem su hrana, streljivo i druga pomagala vrlo ograničeni. Morat ćete sakupljati ono što vam je potrebno, raditi oružja od onoga što možete pronaći i natjecati se s drugim preživjelima u zemlji u kojoj će biti testirane prave granice ljudskosti – i gdje nove prijetnje čekaju na svakom koraku.
Morati ćete se boriti protiv zaraženih i protiv svojih kolega preživjelih. Poput najboljih igra prežvaljavanja, morat ćete biti snalažljivi i boriti se pametno, izbjegavajući susrete kada god možete i čineći svaki metak, svaki bodež i svaki napad učinkovitim. No i vaši neprijatelji će se boriti pametno. Zahvaljujući sustavu ravnoteže snaga AI, vaši neprijatelji će se stalno prilagođavati, mijenjati svoje ponašanje na temelju vaših radnji, oružja koje vide da nosite ili koliko ih je ostalo da se bore.

Glavne značajke:

 • Remasteriran, The Last of Us na PlayStation 4 nudi poboljšanu grafiku i druge nadogradnje za isporuku next-gen iskustva
 • Postanite lovac i lovina – Igrajte kao Joel, nemilosrdni borac, koji je uparen s Ellie, hrabrom tinejdžericom, dok surađuju kako bi izdržali opasno putovanje preko poznate, no pandemijom poharane Amerike.
 • Intenzivna, likovima vođena priča sadrži postavu rezonantnih likova koji će vas odvesti na bogato, emocionalno putovanje preko nagrađivanog filmskog pripovijedanja i visokih produkcijskih vrijednosti po kojima je Naughty Dog studio poznat.
 • Istražite uništenu, obraslu Ameriku koju je priroda prisvojila, obilježenu s ostacima ljudske civilizacije poredanim uz lijepa, bujna okruženja, koje isporučuje realna i fantastična grafika.
 • Razradite strategiju kako bi preživjeli neprijateljske susrete, dok sustav ravnoteže snaga AI kontinuirano prilagođava kada su Joel ili neprijatelji u nadmoćnoj poziciji. Brzo manevarirajte kako bi preživjeli susrete, jer će neprijatelji promijeniti svoje ponašanje na temelju onoga oružja koje vide da Joel drži, koliko ih je ostalo na životu i da li ih je igrač uspio iznenaditi.
 • Naučite kako preživjeti dan po dan – tragajte za vitalnim resursima, stvarajte naoružanje iz objekata u okolišu i natječite se s drugim preživjelima za ograničene zalihe i streljivo.

Sadržaj na disku:

 • The Last of Us igra u remaster izdanju (1080p@60fps)
 • Abandoned Territories Map Pack
 • Reclaimed Territories Map Pack
 • Left Behind single-player DLC
 • In-game tematski komentari glumaca te kreativnog direktora, Neila Druckmanna

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke