Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Playstation 4


19,90  (149,94 kn)

Dostupno odmah

SKU: TC GRW PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Bolivija, nekoliko godina od sada: ta lijepa južnoamerička zemlja je postala najveći proizvođač kokaina u svijetu. Utjecajni i opaki Santa Blanca kartel pretvorio je zemlju u narko-državu, što je dovelo do bezakonja, straha, nepravde i nasilja. Kartel je na putu da postane glavna snaga podzemlja i globalna prijetnja.
Sveopći rat nije odgovor. Kirurški, nečujan, smrtonosni pristup je jedini način da se zaustavi ova bolest na izvoru. Ghosts, elitni američki tim specijalaca, se šalje iza neprijateljskih linija da opustoši, destabilizira i na kraju razbije savez između kartela i oštećene vlade.
Suočavanjem sa svemogućim neprijateljem u masivnom i neprijateljskom okruženju, tim Ghost će morati donijeti ključne moralne odluke i uključiti se u teške bitke kako bi ispunili svoju misiju – njihovu najsuroviju i najopasniju operaciju do sada.
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands je prva vojna pucačina u masivnom, opasnom i responzivnom otvorenom svijetu u kojem možete igrati potpuno samostalno ili kooperativno do četiri igrača.

Dobrodošli u Bolviju – Od zloglasnog Death Road-a do najveće svjetske površine soli, putujte kroz Ubisoft-ovu najveću open-world akcijsku avanturu do sada. Otkrijte goleme regije inspirirane Bolivijom i Južnom Amerikom, njihove zadivljujući vidikovce i nevjerojatne raznolikosti. Istražite stotine sela, znamenitosti i legendi ove zemlje u jednom od brojnih dostupnih vozila, u zraku, na kopnu i na moru. Uronite u Bolivijsku kulturu, kako se susrećete sa stanovnicima koji reagiraju prema vlastitim ciljevima i prema igrinom sustavu ciklusa dana i noć, te vremenskim prilikama.

Postanite Ghost – Voditi tim od četiri Ghost-a, apsolutno najboljih od američke vojske. Igrajte solo ili s do tri prijatelja online u ovoj surovoj avanturi, kako vam se oni neprimjetno pridružuju u bilo kojem trenutku u igri. Odrađujte sve vaše vojne misije na način i redosljed koji vam odgovara: stealth, distrakcije i taktički pristup ili sa frontalnim napadom koji uvijek ostaje kao mogućnost. Koristite nove kultni dronove za izviđanje najtežeg terena i označite neprijateljske ispostave ili ih pretvoriti u destruktivno oružje. Donosit ćete teške, ali kritične odluke: sabotaža, ispitivanje, otmica i atentati su samo neke od opcija na raspolaganju za postizanje ciljeva. Nadogradite i u potpunosti prilagodite vašeg Ghosta sa iskustvom i plijenom koje prikupljate na bojnom polju.

Manipulirajte i suočite se s posljedicama – Vodite interakcija s različitim frakcijama u igri: prikupljajte podatke od Santa Blanca kartela, podmitite agresivnu Unidad vojnu silu, koriste sredstava lokalnih pobunjenika ili zaštitite autohtonu populaciju. Potaknite bitke unutar frakcija da izazovete distrackiju koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Svijet će različito reagirati na svaki vaš izbor: neočekivane prilike i prijetnje mogu nastati iz bilo koje situacije, pretvarajući ih u dugotrajane i strašne posljedice. Manipulirajte sustav. Manipulirajte neočekivano.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke