Akcija!

Two Point Campus – Enrolment Edition

Playstation 5


17,99 

Dostupno odmah

SKU: TPC-ED-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 9.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Izgradite svoje sveučilište na svoj način!
Vrijeme je da se akademija zavrti na glavi! Imate želju za učenjem? Ili samo želite izgraditi obrazovno remek-djelo? Kampus je prepun novih kreativnih alata koji će vam pomoći da izgradite sveučilište svojih snova.
Po prvi put, izgradite se na otvorenom dok razvijate vlastito prekrasno obrazovno okruženje kampusa, u kojem ćete smjestiti vrhunske nastavne objekte u zemlji. Bilo da više volite graditi na jednostavnim temeljima ili postavljati svako drvo, možete izgraditi sveučilište kakvo želite.
Postavite staze s novim alatima jednostavnim za korištenje. Posadite veličanstvene zbirke vanjske flore. Postavite klupe, fontane, skulpture, živice – čak i drvene ograde.
Jedino ograničenje je vaša mašta (i vaš bankovni saldo u igri).

Enrolment Edition uključuje:

 • Ekskluzivno pakiranje i artwork.
 • Rasklopivi papirnati poster mapa kampusa, malo veći od A3 formata.
 • Two Point Bonus DLC paket, uključujući ekskluzivne stavke u igri za Two Point Campus i Two Point Hospital.
 • Prospekt Campusa na 14 stranica koji sadrži pojedinosti o razredima u igri, objektima, društvima i drugim zabavnim aktivnostima Two Point Campusa.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 29,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke