Two Point Hospital – Jumbo Edition

Playstation 4


29,90  (225,28 kn)

Dostupno odmah

SKU: TPHJE-PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Two Point Hospital dolazi na konzole!

I ne samo to, uključivat će dva sjajna proširenja – Bigfoot i Pebberley Island – a također će imati koristi od mnoštva besplatnih ažuriranja objavljenih za PC verziju od lansiranja!

Također smo osmislili intuitivnu, brzu i preciznu shemu kontrolna koja će izgradnju vaših bolnica učiniti zadovoljnijom nego ikad. Ooh, uhvati nas!

PROJEKTIRAJTE I IZGRADITE VLASTITU BOLNICU!
Izgradite bolnicu od ničega do remek-djela dok dizajnirate najljepšu – ili najfunkcionalniju – zdravstvenu organizaciju u cijelom okrugu Two Point.

Optimizirajte dizajn svoje bolnice kako biste povećali protok pacijenata (i novca), uređujući hodnike, sobe i čekaonice prema vašim točnim specifikacijama. Proširite svoju bolnicu na više zgrada dok nastojite uvesti što više pacijenata kroz vrata.

Postavite ukrasne i funkcionalne predmete po svojoj bolnici kako biste poboljšali njezin prestiž, smanjili dosadu pacijenata, povećali sreću i omogućili priljev nagrada za kraj godine.

LIJEČITE NEOBIČNE BOLESTI
Ne očekujte da će okrug Two Point biti naseljen vašim uobičajenim tipovima pacijenata. U ovom svijetu doživjet ćete sve vrste neobičnih bolesti; od vrtoglavice do kubizma – svaki zahtijeva svoju posebnu vrstu uređaja za tretman.

Dijagnosticirajte bolesti, izgradite odgovarajuće prostorije za njihovo liječenje, unajmite pravo osoblje, a zatim se pripremite, jer izlječenje samo jedne od ovih bolesti samo je početak. Možete se nositi s jednim pacijentom – ali možete li se nositi s pandemijom?

Nakon što pobijedite bolest, istražite poboljšane lijekove i uređaje i pretvorite svoju bolnicu u nezaustavljivu zdravstvenu moć.

POBOLJŠAJTE I PROŠIRITE SVOJE BOLNIČKE HORIZONTE!
Vaša prva bolnica je samo početak, ali što dalje?

Nakon što ste izliječili stanovnike malog lučkog sela, možete li prihvatiti veći izazov u prometnijoj bolnici?

Poboljšajte svoje objekte, nadogradite uređaje, osoblje i rasporede kako biste brže zaradili više novca.

Obučite i poboljšajte svoje osoblje, usavršavajući ih novim vještinama i sposobnostima kako bi vaša bolnica bila još učinkovitija.

Iskoristite opsežne zaslone statistike i informacija kako biste analizirali svoje snage i slabosti i izvršili brze promjene. Prilagodite cijene svojih tretmana, pazite na promet, podižite kredite i optimizirajte svoju zaradu.

Upravljat ćete osobljem s jedinstvenim tipovima osobnosti i osobinama, pa ćete morati paziti na to tko je učinkovit – a tko je samo gnjavaža. Uravnotežite svoju radnu snagu sa svojim ambicijama dok nastojite zaraditi (i nadamo se da usput spasite neke ljude).

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.