Two Point Hospital – Jumbo Edition

Playstation 4


29,90 

Proizvod nije na stanju

SKU: TPHJE-PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Two Point Hospital dolazi na konzole!

I ne samo to, uključivat će dva sjajna proširenja – Bigfoot i Pebberley Island – a također će imati koristi od mnoštva besplatnih ažuriranja objavljenih za PC verziju od lansiranja!

Također smo osmislili intuitivnu, brzu i preciznu shemu kontrolna koja će izgradnju vaših bolnica učiniti zadovoljnijom nego ikad. Ooh, uhvati nas!

PROJEKTIRAJTE I IZGRADITE VLASTITU BOLNICU!
Izgradite bolnicu od ničega do remek-djela dok dizajnirate najljepšu – ili najfunkcionalniju – zdravstvenu organizaciju u cijelom okrugu Two Point.

Optimizirajte dizajn svoje bolnice kako biste povećali protok pacijenata (i novca), uređujući hodnike, sobe i čekaonice prema vašim točnim specifikacijama. Proširite svoju bolnicu na više zgrada dok nastojite uvesti što više pacijenata kroz vrata.

Postavite ukrasne i funkcionalne predmete po svojoj bolnici kako biste poboljšali njezin prestiž, smanjili dosadu pacijenata, povećali sreću i omogućili priljev nagrada za kraj godine.

LIJEČITE NEOBIČNE BOLESTI
Ne očekujte da će okrug Two Point biti naseljen vašim uobičajenim tipovima pacijenata. U ovom svijetu doživjet ćete sve vrste neobičnih bolesti; od vrtoglavice do kubizma – svaki zahtijeva svoju posebnu vrstu uređaja za tretman.

Dijagnosticirajte bolesti, izgradite odgovarajuće prostorije za njihovo liječenje, unajmite pravo osoblje, a zatim se pripremite, jer izlječenje samo jedne od ovih bolesti samo je početak. Možete se nositi s jednim pacijentom – ali možete li se nositi s pandemijom?

Nakon što pobijedite bolest, istražite poboljšane lijekove i uređaje i pretvorite svoju bolnicu u nezaustavljivu zdravstvenu moć.

POBOLJŠAJTE I PROŠIRITE SVOJE BOLNIČKE HORIZONTE!
Vaša prva bolnica je samo početak, ali što dalje?

Nakon što ste izliječili stanovnike malog lučkog sela, možete li prihvatiti veći izazov u prometnijoj bolnici?

Poboljšajte svoje objekte, nadogradite uređaje, osoblje i rasporede kako biste brže zaradili više novca.

Obučite i poboljšajte svoje osoblje, usavršavajući ih novim vještinama i sposobnostima kako bi vaša bolnica bila još učinkovitija.

Iskoristite opsežne zaslone statistike i informacija kako biste analizirali svoje snage i slabosti i izvršili brze promjene. Prilagodite cijene svojih tretmana, pazite na promet, podižite kredite i optimizirajte svoju zaradu.

Upravljat ćete osobljem s jedinstvenim tipovima osobnosti i osobinama, pa ćete morati paziti na to tko je učinkovit – a tko je samo gnjavaža. Uravnotežite svoju radnu snagu sa svojim ambicijama dok nastojite zaraditi (i nadamo se da usput spasite neke ljude).

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 29,90 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke