Xenoblade Chronicles 2

Nintendo Switch


59,90  (451,32 kn)

Dostupno odmah

SKU: XENOB2-NSW-EVER

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

P0vedite Rexa, Pyru i cijeli svijet do utočišta!

Izgubljene u moru oblaka, cijele civilizacije počivaju na leđima Titana. Dok divovske zvijeri marširaju prema smrti, posljednja nada je strvinar po imenu Rex—i Pyra, živo oružje poznato kao Blade (Oštrica). Možete li pronaći legendarni raj koji ona zove domom? Zapovijedajte skupinom Blades-a i povedite ih do bezbrojnih strateških pobjeda prije kraja svijeta. Svaki Titan ima svoje različite kulture, divlje životinje i raznolika područja za istraživanje. Pretražite golema otvorena područja i labirintske hodnike u potrazi za blagom, tajnim stazama i stvorenjima za borbu i otkrivanje.

Tijekom ovih eskapada upoznat ćete veliki broj eklektičnih likova, uključujući i oružane oblike života poznate kao Blades. Okupite ove saveznike, povežite se s njima kako biste povećali njihovu moć i upotrijebite njihove posebne sposobnosti da uništite neprijatelje. Ali da biste spasili svijet Alresta, prvo morate demistificirati njegovu mutnu prošlost.

Xenoblade Chronicles™ 2 7

Xenoblade Chronicles™ 2 8

Xenoblade Chronicles™ 2 9

Xenoblade Chronicles™ 2 10

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke