Yoshi’s Crafted World

Nintendo Switch


57,90 

Dostupno odmah

SKU: YOSHICRAFT-NSW-CD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Budite lukavi s Yoshijem u svijetu rukotvorina!

Uskočite u novu Yoshi avanturu u svijetu sastavljenom od svakodnevnih predmeta — poput kutija i papirnatih čaša! Kao Yoshi, skakat ćete uvis, gutati neprijatelje i krenuti u potragu za blagom kako biste pronašli različite kolekcionarske predmete. S druge strane, svi nivoi se mogu igrati unatrag, pružajući nove perspektive za istraživanje i nove načine za lociranje nekih vješto skrivenih predmeta!

Sve je počelo kada su Kamek i Baby Bowser krenuli ukrasti kamen s draguljima. Legenda kaže da ovaj legendarni artefakt nositelju može ispuniti najluđe snove! Ali kad dragulji artefakta polete, Yoshi i prijatelji moraju ih pronaći. Srećom, spašavanje može biti kooperativno i izazovno. Dajte Joy-Con™ kontroler prijatelju i udružite se kao Yoshiji. Također, Mellow način rada daje Yoshiju krila za laganije iskustvo, što bi moglo dobro doći! Pronaći svo cvijeće, novčiće i psiće nije mali podvig! Za dodatnu zaštitu obucite se u jedan od ručno izrađenih kostima koje možete otključati u igrici ili dodirivanjem odabranih amiibo™ figurica!

 

Yoshi’s Crafted World Nintendo Switch

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke