The Last of Us Part II izlazi 29.5. sljedeće godine!

Sony i Naughty Dog su prvotno otkrili kako ćemo njihovu veliku PlayStation 4 ekskluzivu The Last of Us Part II zaigrati u drugom dijelu veljače 2020. godine, te nam dostavili još jedan impresivan trailer. Međutim, nedugo nakon toga, izlazak je odgođen, tako da je zadnji potvrđeni termin izlaska zakazan za 29.5. iste godine.
Dosta dugo prije predstavljanja, Sony je bio prilično tih oko ovog naslova. Tvrtka je prvo iznenadila svijet otkrićem The Last of Us-a Part II krajem 2016. godine, prije nego što je 2017. godinu izdala brutalni trailer, da bi napokon tijekom E3 2018. godine prikazala još brutalniji gameplay. Međutim, tijekom 2019. nije bilo puno govora o igri, sve do ovog rujna.
A ono što nas je sve jako zanimalo je i otkriveno – protagonist prethodne igre Joel je živ, te i dalje predstavlja Ellie-nu očinsku figuru.
Prema viđenom u zadnjem traileru, Ellie bi na početku igre mogla izgubiti svoju više nego blisku prijateljicu, a čini nam se da bi to mogao biti “okidač” za cjelokupnu radnju nadolazeće igre. Redatelj igre Neil Druckmann poručio je kako u traileru vidimo tek vrlo mali dio igre, a da će cijela avantura biti najduža od svih priča koju su u Naughty Dogu ispričali do sada u 35 godina svoga rada!
Uz standardnu verziju igre (po defaultu Standard Plus do isteka zaliha), u prodaju će doći i dva posebna izdanja: Special Edition i Collector’s Edition.
Izdanje po svom ukusu prednaruči OVDJE!

Sadržaj Special Editiona:

Sadržaj Collector’s Editiona:


Trailer: