Alien: Isolation

Playstation 4


29,99 

Dostupno odmah

SKU: AI PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Otkrijte pravo značenje straha u Alien: Isolation, horor preživljavanja smješten u atmosferu neprestanog straha i smrtne opasnosti. Petnaest godina nakon događaja u Alienu, kćeri Ellen Ripley, Amanda ulazi u očajničku bitku za preživljavanje, u misiji da razotkrije istinu iza nestanka svoje majke.

Kao Amanda, kretati ćete se kroz sve nestabilniji svijet dok se sa svih strana suočavate s uspaničenim, očajnim stanovništvom i nepredvidivim, nemilosrdnim Alienom.

S nedostatkom snage i nedovoljno pripremljenosti, morate sakupljati resurse, improvizirati rješenja i upotrijebiti svoju pamet, ne samo da biste uspjeli u svojoj misiji, već da biste jednostavno ostali živi.

Svladana i čak prisutna smrtonosna prijetnja: Doživite uporni strah dok istinski dinamičan i reaktivan Alien koristi svoja osjetila da vas ulovi i odgovori na svaki vaš pokret.
Improvizirajte kako biste preživjeli: hakirajte sustave, tražite vitalne resurse i izradite predmete koji će umrijeti u svakoj situaciji. Hoćete li izbjeći svoje neprijatelje, odvratiti im pažnju ili se suočiti s njima?
Istražite svijet misterija i izdaje: Uronite u detaljno okruženje Sevastopolja, napuštene trgovačke postaje na rubu svemira. Susretnite se s bogatom grupom stanovnika u svijetu s ožiljcima straha i nepovjerenja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke