Batman: Return to Arkham

Playstation 4 GTIN: 5051892199407


21,90 

Dostupno odmah

SKU: BRtA PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Batman: Return to Arkham kolekcija sadrži dvije kritički hvaljene Batman igre – Batman: Arkham Asylum i Batman: Arkham City, sa poboljšanim vizualima, te sve prethodno izdane DLC sadržaje.

Batman: Arkham Asylum
U Batman: Arkham Asylumu, Batman se nađe zarobljen unutar granica Gothamske psihijatrijske bolnice za kriminalno poremećene – Arkham Asylum. Joker je postavio zamku za Viteza tame i pokrenuo pobunu s poremećenim zatvorenicima kako bi uklonili Batmana jednom i zauvijek. Vjerodostojnosti igre su uvelike pridonijeli veterani animirane serije Batman: The Animated Series – Mark Hamill i Kevin Conroy, koji ponavljaju svoje sjajne uloge kao Joker i Batman.

Batman: Arkham Asylum ima originalnu priču Paula Dinija, pisca i peterostrukog osvajatelja Emmy-a čiji uspjesi uključuju “Lost” i “Batman: The Animated Series”. Igrači će se kretati u sjeni, utjerati strah među svoje neprijatelje i suočiti se s Jokerom te najozloglašenijim zločincima uključujući Harley Quinn, Bane-a, Killer Croca, Poison Ivy i Scarecrowa.

Glavne značajke:

 • Jedinstven FreeFlow ™ sustav borbe – iskoristite jedinstveni FreeFlow ™ sustav borbe kako bi nanizali neograničenu kombinaciju udaraca i borili se s velikim skupinama Jokerove bande.
 • Istražuje kao Batman, najveći svjetski detektiv – riješavajte komplicirane zagonetke uz pomoć najnovijih forenzičkih alata, uključujući X-ray skeniranje otisaka prstiju, “Amido Black” sprej i uređaj za praćenje feromona
 • Suočite se sa najvećim zločinacima Gothama – uključujući The Jokera, Harley Quinn, Victora Zsasza i Killer Croca.
 • Postanite Nevidljivi Predator – sa Batmanovim stealthom i jedinstvenim sustavom za nevidljivo kretanje
 • Odaberite različite metode eliminacije neprijatelja – uključujući napad odozgo te korištenje predator kamere kako bi pobliže nešto istražili
 • Istražite svaki centimetar Arkham Asyluma – slobodno lutaj po zloglasnom otoku, po prvi put u njegovoj tamnoj i realnoj cjelini
 • Iskusi kako je to biti Batman – koristeći Batarang, eksplozivni gel, Batclaw i sonar
 • Skriveni izazovi – otključaj više tajni ispunjavanjem skrivenih izazova u svijetu te razvijaj i prilagodi svoju opremu zarađivanjem ​​XP bodova.
 • Uživaj potpunu slobodu superheroja – uz pomoć Batmanove kuke možeš doseći bilo koje mjesto, skočiti s bilo koje visine, pa čak i letjeti u bilo kojem smjeru.

Batman: Arkham City
Batman: Arkham City je razvijen na temeljima koje je postavio odlični Batman: Arkham Asylum, s jednako iznenađujućim rezultatima. Priča se nastavlja nekoliko mjeseci nakon događaja u Asylumu. Arkham City postao je mjesto za smještanje svih razbojnika i kriminalno ludih pojedinaca Gotham City-a. Ovaj nastavak kombinira potpuno novu, slojevitu priču i okruženje, s novim i poboljšanim klasičnim likovima i zlikovcima za cjelokupno i zadovoljavajuće gameplay iskustvo. Ekipa najlegendarnijih zlikovaca je ponovo na okupu, upusti se u okršaj sa ludim Jokerom, nadjačaj Pingvina i njegovu bandu te riješiti Riddlerove zagonetke – sve u Batman: Arkham City-u!

Glavne značajke:

 • Izobilje gadgeta – Leti pomoću grappling kuke i plašta! Istraži mjesto zločina s odličnim kriptografskim skenerom! Dijeli oštru pravdu pomoću višestrukih bataranga! Batman: Arkham City je prepun nevjerojatnih gadgeta koji vam pomažu da spasite Gotham.
 • Nevjerojatan Free-Flow sistem – Bori se protiv bande propalica i zločinaca pomoću fluidnog i intuitivnog sustav borbe, nižući ogroman broj udaraca…
 • Otkrij mračni i prostrani Gotham – spusti se u kanalizaciju, istražuj ulice, krovove i nebo Gothama, upijaj neke od grijeha gradskih najlegendarnijih mjesta i otkrij njegove brojne mračne tajne
 • Neodoljiva Catwoman! – S vlastitom pričom i jedinstvenim potezima, svjetski najgracioznijia superheroina je u Gothamu dostupna kao igrivi lik…

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke