Akcija!

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

Playstation 5


49,99 

Dostupno odmah

SKU: CP2077-UE-PS5-CM
Promotivna ponuda traje do: 2.6.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Cyberpunk 2077 je akcijsko-avanturistički RPG otvorenog svijeta smješten u Night City, megalopolis opsjednut moći, glamurom i modificiranjem tijela. Igrajte kao V, cyberpunk plaćenik, i suprotstavite se najmoćnijim silama grada u borbi za slavu i opstanak. Ovdje će se stvarati legende. Što će biti tvoje?

VRHUNSKO ISKUSTVO CYBERPUNK 2077
U Ultimate Edition verziji uronite u svaku priču koju svijet mračne budućnosti nudi, sa svim ažuriranjima igranja i svim prethodno objavljenim sadržajima u jednom paketu — uključujući hvaljeno proširenje špijunskog trilera Phantom Liberty.

STVARAJTE SVOJ VLASTITI CYBERPUNK
Postanite urbani odmetnik opremljen kibernetičkim poboljšanjima i izgradite svoju legendu na ulicama Night Cityja.

ISTRAŽITE GRAD BUDUĆNOSTI
Night city pun je stvari koje treba raditi, mjesta za vidjeti i ljudi koje treba upoznati. A na vama je kamo ići, kada ići i kako tamo stići.

IZGRADITE SVOJU LEGENDU
Krenite u odvažne avanture i izgradite odnose s nezaboravnim likovima čije su sudbine oblikovane odlukama koje donosite.

ODLUČITE KAKO ZAVRŠAVA PRIČA
Vaši izbori u osnovnoj igri i špijunsko-trilerskoj avanturi Phantom Liberty stvaraju isprepletenu mrežu posljedica, onih koje oblikuju sudbinu likova oko vas — i vašu vlastitu.

TRAŽITE EKSKLUZIVNE STAVKE
Preuzmite digitalne poklone inspirirane igrama CD PROJEKT RED kao dio programa My Rewards.

* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 51,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke