Detroit: Become Human

Playstation 4


169,00 kn (~22,46 €)

Dostupno odmah

SKU: DBH PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 32,00 kn (~4,25 €).

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Isporuka 24h za narudžbe zaprimljene do 12.30h
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 749,00 kn
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Preko 10 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Iz Quantic Dream studija koji stoji iza Heavy Rain i Beyond Two Souls igara dolazi nam jedinstvena PlayStation 4 ekskluziva Detroit: Become Human – akcijska sci-fi avantura.
Otputujte u Detroit bliske budućnosti – grad koji se pomladio zahvaljujući uzbudljivom tehnološkom razvoju: visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti…
Stavi se u poziciju tri različita androida dok svijet tetura na rubu kaosa. Vaše odluke dramatično mijenjaju način na koji se intenzivna i razgranata priča odigrava. S mnogobrojnim izborima i mnoštvom završetaka, na koji ćeš način utjecati na budućnost Detroita?

Glavne značajke:

 • Odigraj svoju ulogu u napetoj priči – Uđi u svijet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti robove androide u revolucionare koji mijenjaju svijet. Otkrij što znači biti čovjek iz perspektive autsajdera – i vidi svijet kroz oči stroja.
 • Njihovi životi, tvoji izbori – Oblikuj ambicioznu razgranatu priču u kojoj tvoje odluke ne samo da određuju sudbinu tri glavna lika, već sudbinu cijelog grada Detroita. Na koji način kontroliraš Karu, Connora i Marcusa može značiti život ili smrt – i ako jedan od njih plati glavom priča se dalje nastavlja…

Tri protagonista s kojima možeš igrati:

Connor

 • Postani kritičan prototip koji istražuje scene zločina i nerede diljem užurbanog metropolisa Detroita.
 • Kao posebni policijski istražitelj Connor tvoja je misija pomoći policiji Detroita u pronalaženju devijantnih androida koji su se oslobodili svojih programa, napustili svoje vlasnike ili su se okrenuli kriminalu.
 • Hoćeš li ostati hladan, kalkulirajući i bezobzirno analitičan u svom poslu? Ili ćeš početi osjećati empatiju za svoju ugroženu braću androide i smatrati legitimnost svoje misije upitnom?

Markus

 • Vaša se prilika da dolijete ulje na vatru koja bi mogla dovesti do ustanka androida skriva u odmetniku Markusu koji se oslobodio svojeg programa.
 • Nakon što je pobjegao od svojeg gospodara i pridružio se grupi pobunjenika iz podzemlja, Markus se posvetio organiziranom oslobađanju populacije androida grada Detroita – međutim u njegovom izravnom obraćanju ljudima hoćete li ga izvesti na put pacifističkog uništenja ili nasilja nezadovoljnika?

Kara

 • Doživite siromašnu i uništenu stranu Detroita kroz oči novostvorenog androida koja se oslobodila svog programa.
 • Klasificirana kao devijant i u bijegu s nevinom djevojčicom koju se zaklela štititi, Kara je bačena u brutalni svijet u kojem je moraš povesti da prihvati nejednakosti koje je okružuju… ili da teži poduzeti nešto kako bi svoje surogat dijete održala sigurnim.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimljene do 12.30h radnim danom (pon-pet.), šaljemo isti dan ukoliko je odabran način plaćanja – pouzećem. Narudžbe zaprimljene iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan. Ukoliko je narudžba napravljena primjerice u subotu, obrađujemo ju i šaljemo naručeno odmah slijedeći radni dan što bi bio ponedjeljak.
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo po primitku sredstava na naš IBAN/transkacijski račun (do 12.30h – šaljemo isti, iza 12.30h – šaljemo sljedeći radni dan)

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke