Detroit: Become Human

Playstation 4 GTIN: 711719397472


29,99 

Dostupno odmah

SKU: DBH PS4

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

Iz Quantic Dream studija koji stoji iza Heavy Rain i Beyond Two Souls igara dolazi nam jedinstvena PlayStation 4 ekskluziva Detroit: Become Human – akcijska sci-fi avantura.
Otputujte u Detroit bliske budućnosti – grad koji se pomladio zahvaljujući uzbudljivom tehnološkom razvoju: visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti…
Stavi se u poziciju tri različita androida dok svijet tetura na rubu kaosa. Vaše odluke dramatično mijenjaju način na koji se intenzivna i razgranata priča odigrava. S mnogobrojnim izborima i mnoštvom završetaka, na koji ćeš način utjecati na budućnost Detroita?

Glavne značajke:

 • Odigraj svoju ulogu u napetoj priči – Uđi u svijet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti robove androide u revolucionare koji mijenjaju svijet. Otkrij što znači biti čovjek iz perspektive autsajdera – i vidi svijet kroz oči stroja.
 • Njihovi životi, tvoji izbori – Oblikuj ambicioznu razgranatu priču u kojoj tvoje odluke ne samo da određuju sudbinu tri glavna lika, već sudbinu cijelog grada Detroita. Na koji način kontroliraš Karu, Connora i Marcusa može značiti život ili smrt – i ako jedan od njih plati glavom priča se dalje nastavlja…

Tri protagonista s kojima možeš igrati:

Connor

 • Postani kritičan prototip koji istražuje scene zločina i nerede diljem užurbanog metropolisa Detroita.
 • Kao posebni policijski istražitelj Connor tvoja je misija pomoći policiji Detroita u pronalaženju devijantnih androida koji su se oslobodili svojih programa, napustili svoje vlasnike ili su se okrenuli kriminalu.
 • Hoćeš li ostati hladan, kalkulirajući i bezobzirno analitičan u svom poslu? Ili ćeš početi osjećati empatiju za svoju ugroženu braću androide i smatrati legitimnost svoje misije upitnom?

Markus

 • Vaša se prilika da dolijete ulje na vatru koja bi mogla dovesti do ustanka androida skriva u odmetniku Markusu koji se oslobodio svojeg programa.
 • Nakon što je pobjegao od svojeg gospodara i pridružio se grupi pobunjenika iz podzemlja, Markus se posvetio organiziranom oslobađanju populacije androida grada Detroita – međutim u njegovom izravnom obraćanju ljudima hoćete li ga izvesti na put pacifističkog uništenja ili nasilja nezadovoljnika?

Kara

 • Doživite siromašnu i uništenu stranu Detroita kroz oči novostvorenog androida koja se oslobodila svog programa.
 • Klasificirana kao devijant i u bijegu s nevinom djevojčicom koju se zaklela štititi, Kara je bačena u brutalni svijet u kojem je moraš povesti da prihvati nejednakosti koje je okružuju… ili da teži poduzeti nešto kako bi svoje surogat dijete održala sigurnim.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 29,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke