Akcija!

Dragon Ball: Sparking! Zero

Playstation 5 GTIN: 3391892031782


67,99 

Datum izlaska: 11.10.2024.

SKU: DBSZ-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 10.10.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

DRAGON BALL: Sparking! ZERO preuzima legendarni gameplay serije Budokai Tenkaichi i podiže ga na potpuno nove razine. Naučite i ovladajte nevjerojatnim popisom likova koji se mogu igrati, svaki s prepoznatljivim sposobnostima, transformacijama i tehnikama.

Učinite svoju razornu moć najjačih boraca koji su se ikada pojavili u DRAGON BALLU!

3D BORBE KOJE ODUZIMAJU DAH
Uključite se u uzbudljive, brze 3D bitke koje ostaju vjerne serijama animea i videoigara, s vizualnim prikazima koji oduzimaju dah i autentičnim borbenim pokretima poput sukoba snopom, brzih napada, pokreta prebrzih da bi ih oči vidjele i ultimativnog razaranja planeta napadi.

RIVALI VAS ČINE JAČIM
Izazovite druge igrače online da testirate svoje vještine ili sjednite s prijateljima izvan mreže i usavršite svoje vještine isključivo u Hyperbolic Time Chamberu! Borite se kako biste postali prvak u raznim načinima turnira i uvjetima pobjede.

PROBIRITE NOVI PUT
Pobijedite u bitkama prepunim akcije iz omiljene originalne priče ili otkrijte i otključajte nove susrete za svoje omiljene Z-Fightere i više. Ponovno proživite svoje omiljene trenutke iz serije kroz scene koje možete doživjeti iz perspektive osam likova!

STVARAJ, IGRAJ I DIJELI
Ponovno stvorite svoje omiljene bitke iz cijele priče DRAGON BALL ili postavite svoju bitku iz snova sa svojim omiljenim likovima! Podijelite svoje kreacije s drugim obožavateljima i doživite bitke koje oživljava mašta diljem svijeta.

Osim klasične kupnje artikala koji su već u prodaji i dostupni odmah, na našem webshopu možete izvršiti predbilježbu (tzv. prednarudžbu) za određeni proizvod koji još službeno nije prisutan na tržištu, ali je najavljen i dolazi u određenom budućem razdoblju (datum izlaska je naznačen uz svaki artikl).
Kupac koji napravi prednarudžbu ostvaruje prednost kupnje određenog proizvoda u odnosu na kupca koji prednarudžbu nije napravio te u pravilu ostvaruje i pravo na nižu prodajnu cijenu navedenog proizvoda – kupac samim činom prednarudžbe nema obvezu kupnje artikla koji je prednaručio sve dok prednarudžbu ne potvrdi prodavatelju.

Svakog kupca koji napravi prednarudžbu, kontaktirati ćemo (e-mailom i/ili telefonski) nekoliko dana prije dolaska artikla radi potvrde iste i odabira načina plaćanja – Pouzećem (+0,90 €) ili Uplatom na transakcijski račun.
Kupci koji kao način plaćanja odaberu Uplatu na transakcijski račun – putem e-maila dobivaju ponudu u PDF obliku sa instrukcijama za plaćanje po kojoj prednaručeni artikl treba biti plaćen minimalno jedan radni dan prije isporuke.
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene proizvoda u prednarudžbi, te isto tako ima obvezu pravovremeno o tome obavijestiti kupca.

Artikle u prednarudžbi na adrese kupaca u pravilu isporučujemo na službeni dan izlaska (datum naznačen uz artikl). 

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke