Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Nintendo Switch


59,50 

Dostupno odmah

SKU: DQ-XI-S-EOAEA-DE-NSW-EG

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Probudite svoju moć i zaštitite zemlju!
Vi ste Luminary, progonjeni heroj koji će zaštititi zemlju od uništenja u najnovijem RPG-u iz kultne serije DRAGON QUEST. S otrcanom grupom avanturista sudjelovat ćete u dobro uravnoteženim, naizmjeničnim bitkama i krenuti u potrage diljem kraljevstva Erdrea. Kujte opremu, razvijajte vještine članova grupe i mijenjajte njihovu odjeću bez mijenjanja opreme u ovom izdanju igre! Ova verzija vam također omogućuje jahanje i napad s čudovištima na terenu kako biste zaradili bodove iskustva, kao i promjenu između HD ili 16-bitnih slika, simfonijske ili sintetičke glazbe i engleskog ili japanskog zvuka. Upotpunite priču novim pričama usmjerenim na likove i otputujte u prošle svjetove DRAGON QUEST!

Preko zemlje ćete susresti misteriozne Tocklese—stvorenja koja vam omogućuju da posjetite 2D, 16-bitne verzije područja iz popularnih unosa u serijalu kao što su DRAGON QUEST IV i DRAGON QUEST VIII! Zabavno je vidjeti ove klasične svjetove ponovno zamišljene u retro stilu, savršeno se uklapajući u 2D način rada glavne igre. Kao i sve prethodne DRAGON QUEST igre, dizajn likova ove se temelji na prepoznatljivom stilu slavnog umjetnika Akire Toriyame. Upareni s glasovnim dijalozima, bogate osobnosti vaših najodanijih suputnika i najžešćih neprijatelja oživljavaju, tako da možete potpuno uroniti u ovu potragu da otkrijete pravu baštinu Luminaryja i probudite svoju moć. Za veći izazov, pokrenite igru ​​s postavkom Draconian Quest i uhvatite svoje omiljene trenutke s Photo Modeom!

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke