Akcija!

Endless Dungeon – Day One Edition

Playstation 5 GTIN: 5055277043712


27,99 

Dostupno odmah

SKU: ED-D1-PS5-CB
Promotivna ponuda traje do: 28.7.2024.

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
 • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
 • Webshop s preko 11 godina iskustva
 • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
 • Odlične cijene

Opis

ENDLESS™ Dungeon je jedinstveni spoj roguelite, taktičke akcije i obrane tornjeva smješten u nagrađivani ENDLESS™ Universe. Upustite se u napuštenu svemirsku stanicu sami ili s prijateljima u co-op modu, regrutirajte tim brodolomaca heroja i zaštitite svoj kristal od beskrajnih valova čudovišta… ili umrite pokušavajući, ponovno se učitajte i pokušajte opet.

Imamo turete i imamo oružja
Zarobljeni ste na napuštenoj svemirskoj stanici prepunoj čudovišta i misterija. Da biste izašli, morat ćete doseći Jezgru, ali to ne možete učiniti bez svog kristalnog bota. Taj mali stvor je vaš ključ za preživljavanje u proceduralno generiranim sobama ove svemirske ruševine. Nažalost, također je krhka duša, a svako čudovište u mjestu želi dio njega. Morat ćete brzo razmišljati, dobro planirati, postaviti svoje turete, a zatim… vatromet! Kukci, roboti i mrlje neće stati dok vas i taj kristal ne pretvore u prah i ostatke. Uz veliki izbor oružja i tureta, prava oprema bit će razlika između života i smrti.

Igrajte sami ili s prijateljima
Možete se suočiti s užasima Stanice sami, ili okupiti tim i probiti se u co-op modu za 3 igrača. Kada okupite svoju ekipu, planirajte svoje poteze. Birajte njihova oružja iz širokog izbora, od bacača plamena do snajpera s otrovom. Kada ste spremni, uđite u Stanicu kako biste izvršili zadatke lika, pokušali pobjeći, ili se jednostavno ludirali s lokalnim stanovništvom. Vjerojatno ćete umrijeti pokušavajući, ali hej, tako to ide u ovoj svemirskoj tamnici!

Okupite svoju nepromišljenu ekipu
Pripremite se za upoznavanje šarolike ekipe heroja koji svi žele isti cilj: da se maknu odavde! Svaki od njih donosi svoje karte na stol. Tu je Bunker koji upija štetu, Blaze koji voli sve dizati u zrak, ili možda Shroom koja liječi svoje timske kolege svojim “neobičnim” tamjanom. Odaberite svoje heroje kako biste sastavili tim koji vam odgovara. Kako ih budete upoznavali, otkrit ćete da svi imaju svoje posebne motive i tajne…

Čudovišta, opasnosti, tajne i blaga, oh moj!
Bijeg znači prevladavanje svih opasnosti Stanice. Da, svih njih. Smrtonosni roboti, nemilosrdna čudovišta, plijen i divovske zvijeri čekaju vas na svakom koraku. Što dublje zalazite u ovo smetlište, to ćete više otkrivati njegovu tragičnu povijest. Zašto Stanica privlači svaki brod koji leti preblizu? Zašto se vraćate svaki put kad poginete? Bez obzira koliko dobro poznajete ENDLESS™ Universe, Stanica ima još priča za ispričati.

Što više umirete, to više rastete
Mrzim vam to reći, neće biti lako i možda ćete umrijeti… mnogo puta. Ali to je u redu, jer svaki put kad to učinite, vraćate se u Saloon. Zamislite to kao svoje središte operacija (i napitaka), gdje možete nadograditi svoje heroje i oružja, otključati nove putove do Jezgre, razgovarati s lokalnim stanovnicima, slušati glazbu i piti napitke koji daju pojačanja (i ukusni su). Zatim, skočite natrag u Stanicu i pokušajte izaći — opet.

ENDLESS™ Dungeon Day One Edition uključuje:

 • ‘Die-Hard Elite’ paket skinova.
 • Digitalnu knjigu umjetnina ‘Reckless Squad’.
 • Digitalni originalni soundtrack.
 • ‘Pioneer Elite’ paket skinova.
 • Fizičku knjigu umjetnina ‘Reckless Squad’.
 • Fizičku kartašku igru ‘Crystal Search’.
* Najniža cijena u zadnjih 30 dana je 37,99 €

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

 • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
 • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

 • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
 • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke