Final Fantasy XVI Standard Edition

Playstation 5


65,90 

Dostupno odmah

SKU: FFXVI-PS5-SD

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50 .

Za igranje PS5 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Uđite u mračni svijet fantazije Valisthea u ovom dugo iščekivanom akcijskom RPG-u.

Final Fantasy XVI - PS5 Games | PlayStation (US)

Šesnaesti naslov u legendarnom serijalu Final Fantasy označava mračniji zaokret za RPG franšizu, sa složenom pričom o osveti, borbi za moć i neizbježnoj tragediji.

Final Fantasy XVI iznova osmišljava i donosi ikonične summone kao Eikone. Ova smrtonosna stvorenja smještena su unutar Dominanata, muškaraca i žena koji nasljeđuju svoju ogromnu moć rođenjem – sviđalo se to njima ili ne. Eikoni su najmoćnija bića u Valisthei, zemlji u kojoj se pojavilo šest moćnih kraljevstava zahvaljujući moći matičnih kristala. Eter koji osiguravaju ove visoke planine kristala jača magiju koja je godinama omogućila ovim nacijama da napreduju – ali sada tajanstvena Propast prijeti poremetiti njihov neugodan savez.

Igrajte kao Clive Rosfield, prvi štit Rosarije i skrbnik svog mlađeg brata Joshue, Dominanta Eikona Phoenixa, u ovom epskom akcijskom RPG-u tima veterana Final Fantasyja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana, najčešće 1 radni dan
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke