Fire Emblem Engage

Nintendo Switch


54,90  (413,64 kn)

Dostupno odmah

SKU: FEN-NSW

Kupovinom ovog proizvoda plaćate dostavu u iznosu od 4,50  (33,91 kn).

Zašto kupovati kod nas?

  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 99,99 €
  • Najviše ocjene Google recenzija kroz povratne informacije zadovoljnih kupaca
  • Webshop s preko 11 godina iskustva
  • Dio smo službene PlayStation® i Nintendo® distributivne mreže u RH
  • Odlične cijene

Opis

Fire Emblem Engage – Pozovite Embleme i spasite kontinent Elyos u Fire Emblem Engage za Nintendo Switch.

Ovaj novi nastavak serije Fire Emblem odvija se u Elyosu, kontinentu koji se sastoji od četiri kraljevstva koja okružuju svetu zemlju u svom središtu. Prije tisuću godina izbio je žestoki rat između naroda Elyosa i Palog zmaja (Fell Dragon). Ojačajte svoju snagu na bojnom polju prizivanjem amblema – uključujući Martha, Celicu i druge heroje iz prošlih naslova Fire Emblem – koji žive unutar posebnih prstenova amblema. Noseći ove prstenove, Alear i njihovi saveznici mogu posuditi moć ovih amblema, poboljšavajući svoje karakteristike ili dajući pristup još jačim sposobnostima.

Fire Emblem Engage review: No houses, no problem?

Preuzmite ulogu Aleara, božanskog zmaja, koji se budi tisuću godina nakon rata bez sjećanja na svoju prošlost. Odgovorite na poziv za oružje i borite se zajedno sa svojim saveznicima u taktičkim RPG bitkama kako biste spriječili uskrsnuće Palog Zmaja. Velika avantura počinje! Upoznajte razne saveznike i neprijatelje u svakoj naciji, otkrijte ambleme koji žive unutar prstenova i produbite njihove veze dok se borite da zaštitite svijet.

Fire Emblem Engage Review - RPGamer

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe GLS Croatia na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Obrada i slanje pošiljki:

  • Sve narudžbe zaprimamo i šaljemo u roku od 1-3 radna dana
  • Ukoliko je odabran način plaćanja – uplatom na transakcijski račun/internet bankarstvom, narudžbu šaljemo u roku od 1-3 radna dana po primitku sredstava na naš IBAN/transakcijski račun

Rok isporuke pošiljki

  • Kontinentalno područje Hrvatske – rok isporuke, u redovnim uvjetima* je 24-48 sata od dana otpremanja pošiljke, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. (Pošiljke obrađene i poslane u petak, su na isporuci su u pravilu sljedeći radni dan tj. u ponedjeljak ili utorak)
  • Hrvatski otoci – dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostavljačke službe

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no moguće su neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka.

Obavijesti o vremenu isporuke pošiljke

Nakon što je vaša narudžba obrađena i pripremljena za predaju GLS Croatia dostavnoj službi, s naše strane dobivate e-mail obavijest da je vaša narudžba obrađena.
U trenutku kada je vaš paket preuzet od strane GLS Croatia dostavne službe, na vaš e-mail/mobilni telefon će stići prva e-mail i SMS obavijest o dostavi paketa, sa adresom dostave i eventualnim iznosom pouzeća.
Na dan dostave dobiti ćete drugu e-mail i SMS obavijest sa trosatnim vremenskim intervalom u kojem će pošiljka biti isporučena (npr. 08:00-11:00h), brojem pošiljke i kontakt telefonom dostavljača za eventualni dogovor oko alternativnog termina ili lokacije isporuke pošiljke.

Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Narudžbe sa osobnim preuzimanjem

Putem našeg webshopa je pored isporuke putem dostavne službe moguće izvršiti narudžbu na način da kupac odabere osobno preuzimanje naručenog artikla/artikala na adresi našeg webshopa. U tom slučaju će kupac dobiti e-mail obavijest kada je naručeni artikl/artikli spreman za preuzimanje.